Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ameliyatı oldum sanırım pişmanım :(
- Konu Sahibi stardu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun amaliyatı burun estegigi burun estetik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sanki ucu top gibi kalacak öyle geliyo çok takıntılı bi insanım sabırlı olmak gerekiyormuş bu estetik ameliyatlarda o da bende yok malesefdaha çok yeni olmuş ameliyatiniz ödemdir. fotoğraf koyarsaniz daha kesin yorumlar alabilirsiniz
bence çok tatlı bir burun olmuş oturmamış haliyle bile
Yandan yine iyi önden kötübence çok tatlı bir burun olmuş oturmamış haliyle bile
Eklentiler
- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 454
- 123
Kısa ve hoş bir burun,doktorunuzla öncesinde şeklini konuşmadınız mı?Ben biraz da sivri olsun istiyordum cok oval
Konuştum ama bu kadar kısa hem de ucu top gibi beklemiyordum haftaya gidicem zatenKısa ve hoş bir burun,doktorunuzla öncesinde şeklini konuşmadınız mı?
- 23 Eylül 2020
- 47
- 37
- 8
Öncelikle geçmiş olsun ben de 19 eylülde oldum ameliyat burun ucunuz ödemden dolayı şiş duruyor tabi siz ne kadar sivri istediniz doktorunuz ne kadar daraltıp sivriltti bunu anlamak için çok erken benim burnumunda özellikle ucu çok ödemli dokununca bile anlıyorum o nedenle çok üzülmeyin sabırlı olun ve doktorunuzla muhakkak konuşun o size daha doğru şekilde açıklarKonuştum ama bu kadar kısa hem de ucu top gibi beklemiyordum haftaya gidicem zaten
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun aynı süreci aynı zamanlarda atlatacağız demek ki sizinle evet şiş sabretmem lazım biliyorum ama bendeki sabırsızlık da üstüne eklenince psikolojik olarak çok yıpranıyorum.6 ay çok uzun bi süre benim için Allah sabır versin burun ameliyatı olan herkeseÖncelikle geçmiş olsun ben de 19 eylülde oldum ameliyat burun ucunuz ödemden dolayı şiş duruyor tabi siz ne kadar sivri istediniz doktorunuz ne kadar daraltıp sivriltti bunu anlamak için çok erken benim burnumunda özellikle ucu çok ödemli dokununca bile anlıyorum o nedenle çok üzülmeyin sabırlı olun ve doktorunuzla muhakkak konuşun o size daha doğru şekilde açıklar
- 23 Eylül 2020
- 47
- 37
- 8
Kesinlikle sabır versin katılıyorum hatta yakınlarımıza da sabır versin zira ben doktorumu zaten sürekli darlıyorum sağolsun bana katlanıyor o da :) ama eşim ve ailem isyanda bu kadar meşakkatli olduğunu düşünmemiştim açıkçası. Bu sırada size kendim de uyguladığım bir yöntem söyleyeyim doktorunuza danışarak uygulayabilirsiniz. Ödemi hızlı atmak için ben bol su, ananas, yeşil çay ve maydonoz tüketiyorum etkisini de gördüm en azından yüzüme yayılan ödemi çok hızlı attım Burun ucu hassas ve ameliyatta yapılan bütün o işlemlerden dolayı dokularımız iyileşme durumunda olduğu için şişlik biraz zor geçecek tabi ki umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınızÇok teşekkür ederim size de geçmiş olsun aynı süreci aynı zamanlarda atlatacağız demek ki sizinle evet şiş sabretmem lazım biliyorum ama bendeki sabırsızlık da üstüne eklenince psikolojik olarak çok yıpranıyorum.6 ay çok uzun bi süre benim için Allah sabır versin burun ameliyatı olan herkese
Sizin nasıl oldu burnunuz insallah istediğiniz gibi olmustur bol su icmeye calisiyorum yesil cay da ama ananas da deneyeyim tesekkurlerKesinlikle sabır versin katılıyorum hatta yakınlarımıza da sabır versin zira ben doktorumu zaten sürekli darlıyorum sağolsun bana katlanıyor o da :) ama eşim ve ailem isyanda bu kadar meşakkatli olduğunu düşünmemiştim açıkçası. Bu sırada size kendim de uyguladığım bir yöntem söyleyeyim doktorunuza danışarak uygulayabilirsiniz. Ödemi hızlı atmak için ben bol su, ananas, yeşil çay ve maydonoz tüketiyorum etkisini de gördüm en azından yüzüme yayılan ödemi çok hızlı attım Burun ucu hassas ve ameliyatta yapılan bütün o işlemlerden dolayı dokularımız iyileşme durumunda olduğu için şişlik biraz zor geçecek tabi ki umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız
- 23 Eylül 2020
- 47
- 37
- 8
Benim şu an sadece burnumda ve biraz da göz kapaklarımda ödem var. Bununla ilgili sürecimi fotoğraflı anlattığım bir başlık var aslında bakabilirsiniz profilimden girip her hafta güncel fotoğraf koyacağım o başlıkta :) burnumda şekil olarak şu an olması gerekenden biraz daha kalkık duruyor ama her gün biraz daha iniyor o sayede içim rahatlıyor :) ödemden dolayı kalın ve şiş duruyor bu da zamanla geçecek bakalım sonu memnun etsin bizi o yüzden bol bol sabırSizin nasıl oldu burnunuz insallah istediğiniz gibi olmustur bol su icmeye calisiyorum yesil cay da ama ananas da deneyeyim tesekkurler
Kalkık olmasi daha güzel geliyo bana ama sevmiyosaniz da o konuda cok yazi okudum illaki iniyo diyorlardıhemen bakayım.inşallah hepimiz memnun oluruz da bu belirsiz işkenceli sureç biterBenim şu an sadece burnumda ve biraz da göz kapaklarımda ödem var. Bununla ilgili sürecimi fotoğraflı anlattığım bir başlık var aslında bakabilirsiniz profilimden girip her hafta güncel fotoğraf koyacağım o başlıkta :) burnumda şekil olarak şu an olması gerekenden biraz daha kalkık duruyor ama her gün biraz daha iniyor o sayede içim rahatlıyor :) ödemden dolayı kalın ve şiş duruyor bu da zamanla geçecek bakalım sonu memnun etsin bizi o yüzden bol bol sabır
Bu arada sizin açtığınız başlığa girdim ama fotoğraflar gözükmüyor bende neden acaba yeni uye oldum pek bi bilgim yok da siteyle ilgiliBenim şu an sadece burnumda ve biraz da göz kapaklarımda ödem var. Bununla ilgili sürecimi fotoğraflı anlattığım bir başlık var aslında bakabilirsiniz profilimden girip her hafta güncel fotoğraf koyacağım o başlıkta :) burnumda şekil olarak şu an olması gerekenden biraz daha kalkık duruyor ama her gün biraz daha iniyor o sayede içim rahatlıyor :) ödemden dolayı kalın ve şiş duruyor bu da zamanla geçecek bakalım sonu memnun etsin bizi o yüzden bol bol sabır
- 23 Eylül 2020
- 47
- 37
- 8
Ben de pek anlamıyorum yeni olduğum için aslında görebilmeniz lazım. Paylaştığım fotoları sırasıyla özelden atayım size o zamanBu arada sizin açtığınız başlığa girdim ama fotoğraflar gözükmüyor bende neden acaba yeni uye oldum pek bi bilgim yok da siteyle ilgili
Çok iyi olur ben de size ozelden attim mesajBen de pek anlamıyorum yeni olduğum için aslında görebilmeniz lazım. Paylaştığım fotoları sırasıyla özelden atayım size o zaman
- 22 Eylül 2020
- 14
- 4
- 1
- 27
26 gun once bende burun estetigi oldum ve suan burun ucumun goruntusu sizinki gibi top gibi :/ hala odemli elledigimde de farkedebiliyorum ama acikcasi burnumda fazla bi odem oldugunu dusunmuyorum baska orneklere baktigimda cok daha sis burunlar gormustum benim sisligim ucunda gibi.Ameliyat olmadan once daha zarif kibar bi burun ucum vardi suanda top gibi acikcasi ben fazla sivrilesicegini dusunmuyorum ama yine bi miktar asagi inip kendini salacaktir burun kendim icin de sizin icinde boyle dusunuyorum.Onceki burun ucunuz yine bu sekilde miydi yuvarlak miydi yani? benim burhn ucum sadece bi tik kaldirildi onun haricinde birsey yapilmadi burun ucuma.Ve aynen onden cok garip duruyor benimde top gibi ozellikle foto cektigimde cok garip duruyor.Arkadaslar benim burun ucuma dokunulmadi sadece bi tik kaldirildi ama top gibi cidden ve burnumda oyle hissizlik tas gibi durum vs de yok bilgisi olan varsa sureci paylasabilir mi? ya da benimde en basta oyleydi sonradan zariflesti inceldi biraz sivrilesti diyen??17 Eylülde burun ameliyatı oldum çok yeni biliyorum ama sanki cok küçük oldu ucu top gibi ben biraz daha sivri olsun istemiştim ödem geçtikçe sivrileşir mi yoksa aynı mı kalır