Merhaba, 1 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Hafif kemerli, yüzüme göre büyük, ucu düşük bir burnum vardı. Alçı çıktığında çok beğenmiştim şiş olduğunu da hesaba katarak. Bandajlar alındığında korkunç şişmişti ve aynaya bakamıyordum. Şu anda çok az indi ama sanki hepsi burun ucuma toplandı gibi. Daha önce bu ameliyatı geçirenler bakabilir mi? Herhangi bir sorun görünüyor mu? Çok kafaya takıyorum maddi manevi beni oldukça zorladığı için. Güzel bir sonuç istemiştim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ameliyatı oldum alçı çıktıktan sonra çok beğenmiştim ama ödemlerden mi bilmiyorum şu anda beğenemiyorum. Sizce bir sorun var mı?
- Konu Sahibi Berksmom
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun estegigi burun estetik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.928
- 548
- 27
Estetik olduğunun anlaşılması beni üzmez tek istediğim estetik bir görüntüydü zaten. yani öyle çok doğal falan istememiştim. Cevabınız için teşekkür ederimYandan yapma olduğu çok belli oluyo ya
- 4 Kasım 2021
- 46
- 32
- 3
- 29
Merhaba, ben değil ama eşim burun ucunda ki kemik çıkıntısı öyle söylüyor tam bilmiyorum bu durumdan estetik olmuş. 5 yıl oldu burnu tam oturdu ama hafif eğrilik var sanki bana göre Şu anda kendisi çok memnun ama ben bakınca anlıyorum o alt kısımdaki cizgi hep duruyor. Sizin ki resimlerde güzel görünüyor. Tam oturduğu zaman sizi rahatsız eden durum yok olur ins. Ama ben o çizgiye çok takigim gitmiyor yani belli oluyor estetik yapıldığı sizin ki hoş bir burun olmuş kafanıza takmayın bence gayet başarılı görünüyor.
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.968
- 498
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.209
- 598
Merhaba, ben değil ama eşim burun ucunda ki kemik çıkıntısı öyle söylüyor tam bilmiyorum bu durumdan estetik olmuş. 5 yıl oldu burnu tam oturdu ama hafif eğrilik var sanki bana göre Şu anda kendisi çok memnun ama ben bakınca anlıyorum o alt kısımdaki cizgi hep duruyor. Sizin ki resimlerde güzel görünüyor. Tam oturduğu zaman sizi rahatsız eden durum yok olur ins. Ama ben o çizgiye çok takigim gitmiyor yani belli oluyor estetik yapıldığı sizin ki hoş bir burun olmuş kafanıza takmayın bence gayet başarılı görünüyor.
Çok teşekkür ederim cevabınız için zamanla yüzüme oturur umarımMerhaba, ben değil ama eşim burun ucunda ki kemik çıkıntısı öyle söylüyor tam bilmiyorum bu durumdan estetik olmuş. 5 yıl oldu burnu tam oturdu ama hafif eğrilik var sanki bana göre Şu anda kendisi çok memnun ama ben bakınca anlıyorum o alt kısımdaki cizgi hep duruyor. Sizin ki resimlerde güzel görünüyor. Tam oturduğu zaman sizi rahatsız eden durum yok olur ins. Ama ben o çizgiye çok takigim gitmiyor yani belli oluyor estetik yapıldığı sizin ki hoş bir burun olmuş kafanıza takmayın bence gayet başarılı görünüyor.
Çok teşekkür ederim. Ön kısmı baya ödemli sanırım. Top gibi duruyor o rahatsız ediyorÖncelikle burnunuz güzel olmuş, bence estetik gibi de durmuyor. İlk başlarda aşırı şişiyor burun, doktorunuza söyleyin kortizonla kontrol altına alsın, bazı şişler zamanla kalıcı olabiliyor
- 8 Ekim 2021
- 1.381
- 2.754
- 53
10. Ayımdayım ameliyat sonrası hala ödemlerim var tam şeklini alması çok uzun sürüyor. Yani demem o ki, 1 yılı doldurmadan şekline güvenmeyin. 1 aylık daha burnunuz ödem dolu.Merhaba, 1 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Hafif kemerli, yüzüme göre büyük, ucu düşük bir burnum vardı. Alçı çıktığında çok beğenmiştim şiş olduğunu da hesaba katarak. Bandajlar alındığında korkunç şişmişti ve aynaya bakamıyordum. Şu anda çok az indi ama sanki hepsi burun ucuma toplandı gibi. Daha önce bu ameliyatı geçirenler bakabilir mi? Herhangi bir sorun görünüyor mu? Çok kafaya takıyorum maddi manevi beni oldukça zorladığı için. Güzel bir sonuç istemiştim.
Yaa çok teşekkür ederim çok naziksiniz Umarım zamanla daha iyi olurBence güzel olmuş. Siz de güzelsiniz. Güle güle kullanın.
- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.657
- 248
Zaten ön kısma hafif bastırınca baya çöküyor sanki deri iskelete oturmamış gibi havada duruyor10. Ayımdayım ameliyat sonrası hala ödemlerim var tam şeklini alması çok uzun sürüyor. Yani demem o ki, 1 yılı doldurmadan şekline güvenmeyin. 1 aylık daha burnunuz ödem dolu.
Yaa çok teşekkür ederim nasıl güzel insanlar var burda Çok iyi hissettirdinizBence cok tatlısınız siz ve burnunuz
- 8 Ekim 2021
- 1.381
- 2.754
- 53
Burun ucu ödemin en son geçeceği yer. Yani hiç paniklemeyin. Dediğim gibi 10. Ayımdayım hala burnumun ucunda ödem var bastırınca.Zaten ön kısma hafif bastırınca baya çöküyor sanki deri iskelete oturmamış gibi havada duruyor
Peki 10 ayda nefes durumunuz ne durumda? Yan yatabiliyor musunuz? Sümkürme ve yağlanma durumunuz azaldı mı? Geçmiş olsun tekrardan10. Ayımdayım ameliyat sonrası hala ödemlerim var tam şeklini alması çok uzun sürüyor. Yani demem o ki, 1 yılı doldurmadan şekline güvenmeyin. 1 aylık daha burnunuz ödem dolu.
- 8 Ekim 2021
- 1.381
- 2.754
- 53
Teşekkür ederim, hiçbir sorun yok. Bahsettiğiniz yan yatma, sümkürme vs ilk birkaç aydan sonra düzeldi. Şimdi hiçbir sıkıntı yok. Nefes almam da iyi. Ufak tefek ödemler kaldı sadece.Peki 10 ayda nefes durumunuz ne durumda? Yan yatabiliyor musunuz? Sümkürme ve yağlanma durumunuz azaldı mı? Geçmiş olsun tekrardan
- 14 Ağustos 2018
- 19.655
- 2
- 73.853
- 598
Kalın mı deriniz ? İnsan korkuyor ya böyle kalacak diyeBurun ucu ödemin en son geçeceği yer. Yani hiç paniklemeyin. Dediğim gibi 10. Ayımdayım hala burnumun ucunda ödem var bastırınca.
Henüz 1 aylık sabırsızım biraz inşallah dediğiniz gibi olurgaliba hala ödem var baya ödemli duruyor çünkü, ama o ödemi bi atsa tam oturup çok güzel olacak belli :)
- 8 Ekim 2021
- 1.381
- 2.754
- 53
Yok kalın değil derim. Atayım size özelden resminiKalın mı deriniz ? İnsan korkuyor ya böyle kalacak diye