- 1 Şubat 2008
- 559
- 3
- 318
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
canım geçmiş olsun .. Bende ameliyat oldum kemiğim cok yamuktu sağda nefes yoktu hiç böle balğam yutuyordum sesim değişik cıkıyordu ağzım acık hep bu yuzden hasta oluyordm ..3 ay önce ameliyat oldum bende .. şimdi cok iiyım .. Ama öle cok ağrı felan yok ya sanırım bu bunyeye ğöre değişiyor ..siğara içimi bu işicok etkılıyor .. Ama korkulcak bişi değil .. Bende cok karasız kaldım ama ğittiğim drlar bana ya olcan yada hayatın boyunca spreylerle yaşayacan..spreyım vardı etımı küçültuyordu alerjıktı =)
olmuşken estetiğide cıkardım aradan =) geçmiş olsun canım ama et kemik ol ve kurtul canım ..
delikli silikon tamponlar var. Doktora bundan istenildiği söylenmeli. Iki kez lokal burun ameliyatı geçirdim, o gazlı bez tamponlar 3 gün durdu ama ne çektim.(ağrı değil ha) acayip halsizlik yapıyor burundan nefes alamamak. Hareketlerin yavaşlıyor, hiç bir şey yapasın gelmiyor, yemem yemek işkence gibi oluyor. Bir yandan yemek yeme mücadelesi, bir yandan nefes alma mücadelesi.. Boğaz kuruluğu vıdı vıdı vıdı.. Berbat...
bende burun eğriliği ameliyatı oldum 1 hafta oldu dikişler dün alındı doktor şiş var içinde ve dışında dedi bana masaj yap dedi ama ben o anda günde kaç kez masaj yapılacak sormadı bilginiz var mı kızlarr
vallahi kızlar korkulacak kadarda var ben çok çektim ama geçti gitti bide küğöçk bebek olunca çok zorlandım resm koydum bakablirsinizzz
sen ne ameliyatı oldun?
burnumdan ameliyat 9okldum neden sordunuz
Burnumdaki et ve kemik eğriliği hayatımı kararttı resmen.Nefes alamıyorum,kulaklarımda aşırı baskı beni çok kötü etkliliyor.Birkaç doktor ameliyat dedi.Ameliyat olanlar anlatabilirmi,ameliyat sonrası slikon tamponla kolay nefes alınıyormu,tampon nekadar burunda kalıyor,çıkarır çıkarmaz nefes alınabiliyormu?senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?