- 18 Temmuz 2024
- 94
- 26
- 26
-
- Konu Sahibi crazygirll
Teşekkür ederim evet hala şişBence cok dogal olmus. Burnunuz hala sis tabi.
Hangi doktora yaptirdinizTeşekkür ederim evet hala şiş
İzmir ekolde yaptırdım ama doktoru tavsiye etmiyorum o yüzden isim vermiyorumHangi doktora yaptirdiniz
NiyeYorum yapmak için çok erken
Bir yıla kadar değişimlerin olacak
Bir yıla kadar değişimlerin ola
B.A mı kız bende ekolde oldum hiç memnun kalmadımİzmir ekolde yaptırdım ama doktoru tavsiye etmiyorum o yüzden isim vermiyorum
İsminin baş harfi b ama soyadı a değilB.A mı kız bende ekolde oldum hiç memnun kalmadım
Soyadı a ile başlamıyor s ile başlıyorİsminin baş harfi b ama soyadı a değil
Ay dur merak ettim baha sezgin miSoyadı a ile başlamıyor s ile başlıyor
Yok aşkım o değil zaten şimdi baktım kencine özel klinik açmış senin burnun baya güzel olmuş daha çok küçülür burnunAy dur merak ettim baha sezgin mi
Ay içimi rahatlattin korktum benim doktor icinde birkaç kötü yorum var doktorum biraz konuşmayı sevmiyor diye teşekkür ederim canım bu arada benimde ödem burnumun ucunda kaldı kemeri baya iyileşti ucundaki ödemde gitse çok güzel olucak senin kaç ayda gitti ödemlerin ben kalın deriliymisim kalın deri daha zor gidiyormus öyle diyorlarYok aşkım o değil zaten şimdi baktım kencine özel klinik açmış senin burnun baya güzel olmuş daha çok küçülür burnun
Ay içimi rahatlattin korktum benim doktor icinde birkaç kötü yorum var doktorum biraz konuşmayı sevmiyor diye teşekkür ederim canım bu arada benimde ödem burnumun ucunda kaldı kemeri baya iyileşti ucundaki ödemde gitse çok güzel olucak senin kaç ayda gitti ödemlerin ben kalın deriliymisim kalın deri daha zor gidiyormus öyle
Bromalın hap içiyorum gitsin biran önce diye özellikle burnumun ucu baya bir inceldi 1 ayda ama biraz daha incelse çok daha iyi olucak o minik top görüntüsü kaybolsun istiyorum6. Ayda %50 1. Senede %100 gider kuzum
Merhaba resim mi attınız göremiyorum burnunuzuAy içimi rahatlattin korktum benim doktor icinde birkaç kötü yorum var doktorum biraz konuşmayı sevmiyor diye teşekkür ederim canım bu arada benimde ödem burnumun ucunda kaldı kemeri baya iyileşti ucundaki ödemde gitse çok güzel olucak senin kaç ayda gitti ödemlerin ben kalın deriliymisim kalın deri daha zor gidiyormus öyle diyorlar
Gider kuzum merak etme sabır işi biraz masaj yapabilirsin ananas tüket bol bol hızlı okur süreçBromalın hap içiyorum gitsin biran önce diye özellikle burnumun ucu baya bir inceldi 1 ayda ama biraz daha incelse çok daha iyi olucak o minik top görüntüsü kaybolsun istiyorum