Burun Ameliyati için 3500 YTL çok mu?

silagul

yorgun savaşçı
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
1.735
32
arkadaslar burnumda etler buyuk ve kemik egriligi var bunun icin doktor 3500 ytl istedi,ben hem ic hem disi duzelsin istiyorum,ucu azcik uzun cok fazla bi sorun yok disinda ama hem icini hem disini yaptiran memnun olanlar varmi acaba doktor ismi lutfen cok acil,fatih dagdelen,baris cakir gibi isimler okudum burada cavaparinizi bekliyoruma.s.

canım bende amelıyat olcam da siddetle barsı çakırı öneriyolar bende onu düşünüyorum fiyatlarda öle hatta daha bile pahalı sana yakısan doğal bi burun istiyosan barıs çakırı düşün derim bende onu düşünüyorum canm hakkında hayırlısı olsun öptum

canim ben emre beyden randevu aldim ,bu verdigim fiyatta estetik yoktu,estetikle birlikte 4500 ytl,ama emre bey hem icini hem disini yani estetik hepsini 3500 dedi hafta sonu nasipse ameliyatim var

cnm ben 2 sene önce oldum
ali sakinsel yaptı ameliyatımı ..çok araştırdım 9500 ytl ye kadar fiyat veren oldu ben o zaman 1250 ye yaptırdım bi hastanede yaptı ve tek kuruş vermedim oraya..ameliyatımdan da çok memnun kaldım aynı sorunları yaşıyordum seninle...

Merhaba Silagül, bu bahsettigin Emre Bey, Emre ilhan mi ?
Bende Mayis ayinda emre ilhana ameliyat olmayi düsünüyorum kismetse.Aylarca arastirdim, bi sürü isim aklima takildi ama nedense Emre Bey'e karsi acayip bi güven var icimde fisfisfis :1rolleyes: Hersey cok güzel olacak diye hissediyorum, senin ameliyatinda güzel olacak insaallah.

Hayirli ve iyi haberlerini bekliyorum.Bizi haberdar etmeyi unutma olur mu?a.s.

selam sılagül
demothy nin ameliyatını da emre ilhan yapmıştı. fotoğraflarını gördüysen eğer gerçekten çok güzel olmuştu. için rahat olsun bence. umarım tam istediğin gibi olur.

yalnız demthy nın fotoları o kadar görünmüyo kı cnm 14günlukken çekılmıs bi resmi var sadece burun ucu şiş onu hatrlıorum ben ama suan baya bi oldu amelıyat olalı demothy nın merak edıorum acaba suan kı durumu nasıl emre ilhan gercekten çok ii bi doktor onunlada telde konustum çok güven verdi bna ama aklım karstı benm yine

seni çok iyi anlıyorum. bende aynı durumdayım çünkü. bir olabilsem şu ameliyatı o zaman rahat bir nefes alıcam herhalde.
belki de bu gidişle olmadan vazgeçicem. karar vermek çok zoooorrrrrrrrr

evet canim emre ilhan bey,valla guven verdi bana insallah sonu hayirli olur,bugun burun sekline karar vercez,gelismeleri estetik tecrubeleri kismina yazarim okursun canim

evet canim emre ilhan bey,valla guven verdi bana insallah sonu hayirli olur,bugun burun sekline karar vercez,gelismeleri estetik tecrubeleri kismina yazarim okursun canim

ben 03.05.07 tarihinde kayseride özel bir hastane de 1350 ytl ye oldum arkadaşım çokta memnunum.1 gece hastanede kaldım çok fazla ilgilendiler.yalnız burada takip ettiğim kadarıyla ist.da aşağı yukarı hep o fiyatlarda oluyor ameliyatlar.

3500 ytl çok değil mi yaaa..hemde estetik ameliyat yok. ben tanıdığım bir arkadaşım 1600 ytl YE oldu zaten çoğunuda karşıladı karnesi. hayırlısı olsun senin için tatlımm

canım cuma günü hem estetik hem deviasyonda dolayı tam da aynı rakama ameliyat oldum:) bence uygun bir rakam . estetik cerrah yaptı ameliyatımı.

merhaba.araştıran arkadaşlarım da hemen hemen bu ücreti duymuş fakat fakültelerde çok daha ucuza yaptırılabilir.bir yakınım ankarada fakültede (sanırım hacettepe) yaptırmıştı yıllar önce,çok güzel ve sorunsuz bir burnu var.
bence düşünülebilir.

Son düzenleme:
arkadaslar yokmu hic ayni doktora hem devilosyon hemde estetik olup memnun olan

selam canım aynı amelyatı aynı şeklde bende oldum hem devilasyon hem estetik nefes alma sorunum vardı ama doktorum bukadar fazla bir ücret telafuz etmedi bence çok fazla istersen bnm resmlerime bakabilrsin ben kbb uzamanına oldum ama estetikçilerin fiyatları daha farklı oluyor benimkisi rahatsızlığa girdği için kendimi bir estetikçiye emanet edemedim açıkçası
:1hug:a.s.

Son düzenleme:
arkadaşlar Yakup Avşar' burun estetiği yaptıran varmı? ben çok araştırdım ve en içime sinen o oldu,mikrocerrahi tekniği kullanıyormuş ve tasarlanan sonuca en yakın sonuç çıkıyormuş,bilgisi olan paylaşırsa sevinirim,ameliyattan sonra fotolarımı ekleyeceğim fikrinizi almak için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…