• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Ameliyatı 3.Ayında Gelen Lekeli Kanamalar

aminemuge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2018
13
7
1
Burun ameliyatı sürecimi sizinle paylaşmak istiyorum fakat, şuan daha önemli bir konuyla ilgili soru sormak istiyorum. Benim burun ameliyat süreci sıkıntılı geçti. 3. Ayı doldurmak üzereyim fakat, benim ameliyattan 1 ay sonra bir anda kanamam başlamıştı. Onun sebebi kılcal damarlarımın burun ameliyatı sonrası hassasiyete uğraması beni çok sıkıntılı bir sürece soktu. Lazerle damar yakıldı. Eriyen tamponlarım kendiliğinden eriyip genizden aktı, bir kısmı burnumdan çıktı. Hepsini anlatacağım fakat size sormak istediğim; ameliyat olanlarda geniz akıntısı olduğunda çıkarmak istediğinizde hafif kanamalı lekeler oluyor mu? Yani ben biraz boğaz iltihabı oldum ve sürekli geniz akıntısı tıkıyor çıkarmak için zorluyorum gibi. 5 gün oldu ve acaba tekrar birşey olur mu korkusu yaşıyorum. Çok sıkıntılı günler geçirdiğim için içimde korku kaldı. Bununla ilgili yorumlar bulamadım. Yaşayan varsa paylaşabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.

Çok geçmiş olsun bende 3 ayımı doldurmak üzereyim grip oldum akıntım baya oldu hem genizden hem burundan temizledim arada kanlı gibide çıktı çok normal içersi kolay iyileşmiyor hınkırıp vs temizledikçe gelmesi normal bence 1 ay grip geçirdim çok akıntım oldu yani arada geldi benden de inşallah önemli birşey değildir sizinkide🙏🏻

Çok geçmiş olsun bende 3 ayımı doldurmak üzereyim grip oldum akıntım baya oldu hem genizden hem burundan temizledim arada kanlı gibide çıktı çok normal içersi kolay iyileşmiyor hınkırıp vs temizledikçe gelmesi normal bence 1 ay grip geçirdim çok akıntım oldu yani arada geldi benden de inşallah önemli birşey değildir sizinkide🙏🏻
Teşekkür ederim. Sizinle aynı belirtiler olması korkumu hafifletti. Demek ki olabiliyormuş. Biraz daha dikkat etmek gerek. İnşallah iyi oluruz. Allah size de tüm hastalarada şifa versin inşallah. Biraz daha sabır gerek. İnşallah geçecek..

Back