- 15 Ocak 2023
- 77
- 26
-
- Konu Sahibi catgirlllll
İlk zamanlar önden çok eğriydi bir taraf kalkık bir taraf inikti, orantısızlık filan vardı, hatta çok üzüldüm eğri mi kaldı, düzeltmedi mi doktor diye. Fakat eğrilikte kalmadı, orantısızlıkta. Sadece şuan ucu çok yayık gibi, o da düzelir diye düşünüyorum. Bu arada düşme önden değilde yandan daha çok belli oluyor. Çok bir düşme olmadı, daha çok düzleşme oldu burnumda, kıvrıklığı azaldı biraz.İlk zamanlarda önden nasıldı acaba? Ne kadar bir düşme olduğunu merak ediyorum da..
Anladım. Ben çok beğendim burnunuzu. Benim ameliyattan sonraki 10. Günüm bugün. Burnumun önden delikleri gözüküyor domuz gibi çok kalkık, sizce bu düzelir mi?İlk zamanlar önden çok eğriydi bir taraf kalkık bir taraf inikti, orantısızlık filan vardı, hatta çok üzüldüm eğri mi kaldı, düzeltmedi mi doktor diye. Fakat eğrilikte kalmadı, orantısızlıkta. Sadece şuan ucu çok yayık gibi, o da düzelir diye düşünüyorum. Bu arada düşme önden değilde yandan daha çok belli oluyor. Çok bir düşme olmadı, daha çok düzleşme oldu burnumda, kıvrıklığı azaldı biraz.
Çok teşekkür ederim.Anladım. Ben çok beğendim burnunuzu. Benim ameliyattan sonraki 10. Günüm bugün. Burnumun önden delikleri gözüküyor domuz gibi çok kalkık, sizce bu düzelir mi?
benim de ilk aylar öyleydi, su an 4. ayim ve düzeldi.Anladım. Ben çok beğendim burnunuzu. Benim ameliyattan sonraki 10. Günüm bugün. Burnumun önden delikleri gözüküyor domuz gibi çok kalkık, sizce bu düzelir mi?
Teşekkür ederim, henüz çok ödemli burnum evet. Buradan bir kaç yazı okuduğumda bir kaç kişi 4.aydan sonra hızlı şekilde ödemler inmeye başlıyor demişti.ben cok begendim burnunuzu, yüzünüze cok yakismis. önden de yandan da görünümü daha kücülecek ben de su an 4. ayimdayim 3. ay ve 4. ay arasinda bile fark var. dr önerisi degil ama kendi tecrübelerime dayanarak ben yesilcay ve kefir icmenin ödem konusunda faydasini gördüm, deneyebilirsiniz
Fotoğraf var mı göremedimArkadaşlar öncelikle iyi haftasonları. Yeni burnumun 3.ayına girmiş bulunuyorum fakat burnum hala büyük ve özellikle burun kanatlarım çok geniş. Bir de yan profilden burnumun iki tarafı çok farklı gözüküyor ve burun deliklerim ödemlerden dolayı eşit değil. Bir taraftaki şişlik indi diğer taraftaki şişlik biraz duruyor. Fakat şiş olan taraf yan profilden nedense çok daha güzel ve kıvrımlı gözüküyor. İlk 2 ay burnum çok kıvrık ve güzeldi şimdi ise ödemin indiği taraf inanılmaz doğal düz ve ucu çok önde gibi duruyor. Önden de düştüğü belli oluyor. Bunları sizde yaşadınız mı? Ödem indikçe burun kalkıklığı düşer mi?
Yan profil de örnek olsun dedm ama yan profilden hallice bu şekil. Bende yaptirdigim zaman aşırı takıyorsun pinpirikleniyordum inşallah ikna olmuşsun dur. İnan ki aşırı değişiyorBurun estetiği olan biri olarak şunu diyorum, asla şuan ki haline aldanma o kadar çok değişecek ki, şişlikler,odemler seni yanıltmasın ve moralini bozma lütfen. Benim çok fena bir burnum vardı,şuan böyle waaaooouuuwww değil evet ama eskisinden çok iyi olduğunu düşünüyorum. Görselleri bıraktım. Sakın moralini bozma :) ben devlette olmuştum. Çoğu anlamıyor estetik oldugunu beğeniliyor genelde ama ucu çok sivri ya diyenlerde varbu işin sonu gelmez
Fotoğraf var mı göremedim
Çok teşekkür ederim.Burun estetiği olan biri olarak şunu diyorum, asla şuan ki haline aldanma o kadar çok değişecek ki, şişlikler,odemler seni yanıltmasın ve moralini bozma lütfen. Benim çok fena bir burnum vardı,şuan böyle waaaooouuuwww değil evet ama eskisinden çok iyi olduğunu düşünüyorum. Görselleri bıraktım. Sakın moralini bozma :) ben devlette olmuştum. Çoğu anlamıyor estetik oldugunu beğeniliyor genelde ama ucu çok sivri ya diyenlerde varbu işin sonu gelmez
Sağlıklı günlerde nefes almanız dileğiyleİlk zamanlar önden çok eğriydi bir taraf kalkık bir taraf inikti, orantısızlık filan vardı, hatta çok üzüldüm eğri mi kaldı, düzeltmedi mi doktor diye. Fakat eğrilikte kalmadı, orantısızlıkta. Sadece şuan ucu çok yayık gibi, o da düzelir diye düşünüyorum. Bu arada düşme önden değilde yandan daha çok belli oluyor. Çok bir düşme olmadı, daha çok düzleşme oldu burnumda, kıvrıklığı azaldı biraz.
Amin, inşallah.Sağlıklı günlerde nefes almanız dileğiyleBu arada önden bakıldığında eğri gözüküyor demiştiniz düzeldiğini kaçıncı ayınızda farkettiniz ödem kaynaklı bir eğrilikti değilmi
Ayyy sakın canını sıkma moralini de asla bozma evet tatlım düzeliyor ödemler indikçe geçiyor o görüntü merak etme istersen özelden resim atabilirimAnladım. Ben çok beğendim burnunuzu. Benim ameliyattan sonraki 10. Günüm bugün. Burnumun önden delikleri gözüküyor domuz gibi çok kalkık, sizce bu düzelir mi?
Maliyeti ne kadar olduÖn profilden biraz sıkıntılı yandan şahane bence zamanla o da düzelecek
Hangi doktora oldunuz acaba ameliyatınızi
Süreç gerçekten çok stresli ödemler zaten başlı başına insanı bunaltıyor. Eğikliğin sebebi ödem mi kemik mi anlamakta zorluk yaşıyor insan. Dilerim herkes için süreç güzel ve sakin ilerler çok zor olsada :)Amin, inşallah.Evet ödem kaynaklıydı. Düzeldiğini 2-2 bucuk ay arasında farkettim. Hatta 2 buçuk ay olmuştu.
Amin, inşallah.Evet ödem kaynaklıydı. Düzeldiğini 2-2 bucuk ay arasında farkettim. Hatta 2 buçuk ay olmuştu.