• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliaytı ve estetik için Mesut Kaya mı Eren Taştan mı?

Schumeri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
12
0
6
36
Merhaba, Ankara'da yaşıyorum ve hem burun içi fonksiyonel sorunlardan ötürü hem de estetik amaçlı burun ameliyatı olmak istiyorum. Bu iki doktor arasında kaldım. Bu doktorlarla ilgili deneyimleri olan varsa yardımcı olabilir mi? Çok teşekkürler.

Ikisi de alanında bilinen, tanınan isimler. Bana mesut hocanın yaptığı burunlar her zaman daha kişiye özgü, daha estetik, kadınsı gelmiştir. Eren Taştan'ın fiyatları acayip yüksek ve her doktor gibi onun da kötü sonuçları var, sonucun kesin olarak iyi olacagi belli değilken o kadar yüksek ücretler ödemek bana mantıklı gelmiyor ama tabi tercih meselesi

Teşekkürler yanıtınız için. Eren Taştan ile görüştüm aslında ama daha çok revizyon yaptığı için primer ameliyat sonucundan emin olamadım. Mesut hocayla da görüşeceğim, umarım iyi olur.

Ben de Mesut hocaya ya da Tural Fatullayev'e ameliyat olmayı düşünüyorum. Ama Mesut hocanın yaptığı burunlarin uzun süreli sonuçları da güzel oluyor. Benim cildim sorunlu bir cilt olmasaydı kendisine kesin olurdum, ama cildum çok ince oldugu için kararsızım

Merhaba, Ankara'da yaşıyorum ve hem burun içi fonksiyonel sorunlardan ötürü hem de estetik amaçlı burun ameliyatı olmak istiyorum. Bu iki doktor arasında kaldım. Bu doktorlarla ilgili deneyimleri olan varsa yardımcı olabilir mi? Çok teşekkürler.
Bende Ankara dayım estetik için Serdar başer Muhittin eski ye düşünüyorum tural bey çok pahalı söyledi karar veremiyorum çok zor

Back