• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bürümcük koltuk örtüsü

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ssafran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
34
0
86
İstanbul
kızlar merhaba, ben şu bürümcük koltuk örtülerinden almak istiyorum. Koltuklarım krem rengi ve 3 senedir tahmin ederseniz lekeleri falan var birçok yerinde. çıkartamıyorum yıkasamda :50: değiştirme gibi lüksümde yok malesef koltuklarımı, daha çok yeniler, tek çare kamuflaj :14: fiyatlarına baktım 150 civarı ortalama. siz ne dersiniz, kullanıp memnun kalan var mı bu örtülerden ? toz topluyor bürümcük kısımları diye duydum, doğrumu acaba ??

Aaa bizimkilerden:) ya biz sanki daha ucuza almıştık.Krem rengi gibi olan çok güzel.
Ama pek sağlam değil bence, annem sökülen yerleri dikiyodu hep.
Ama okadar pahalı değildi ya annem olsaydı sorardım.

evet biraz daha araştırdım ve sanırım sökülüyormuş lastikli kısımları, çok memnunum diyenlerde var, çok karıştı kafam :50:

Canım bide biz kalabalık bir aileyiz erkek çok ondanda olabilir diycemde kaliteli olsa sökülmezdi.
Ama toz tutmuyo o yönden güzel. Ama parası kafamı karıştırdı ya.

evet çokta uygun sayılmaz fiyat olarak, vereceksem o kadar uzun süre kullanmak isterim, kararsızım, hemen sipariş vermiyim düşüneyim o zaman. teşekkür ederim ilgin için:40:

Kullananlar çok memnun kalmıyor hemde gerçekten o örütye göre fiyat çok imkanınız varsa diktirebilirsiniz daha sağlam olur bürümcükler ince dayanıklı olacağını sanmıyorum.

asla ve asla alma
ben aldım çekyatlarım için kullanamıyorum
zaten eşim takıyodu
en son anneme verdim kurtuldum

kızlar, valla, bende şu koltuk kirlemelerinden bıkıp geçen sene bürümcük örtüsü aldım.
evde küçük çocuklarım var sürekli yiyecek içecek döker oğlum.
çıkar yıka ser. bir sorun yok. gayet sağlam çıktılar.
sadece renk seçimi çok önemli. içinize sinsin.
ben açık renk almayayım çabuk kirlenmesin düşünüpte bordo renk aldım.
gerçi halımda bordo renk var ve de fon perdemde. ama yinede daha ferah bir renk olabilirdi işte. gül kurusu, lila gibi.
çünkü sonradan rengi batmaya başlıyo ve sıkıyo insanı görüntüsü.
ama koltuklar acısından iyi. hiç bişey sızdırmıyo ve kaymıyo.

Çok çabuk yıpranıyor.Ben sık yıkadığım için belkide öyle oldu derdim ama çoğu insanda aynı oluyor.İşkembeye dönüyor:1:En güzeli maddi sorun yoksa kılıf tarzı diktirin koltuğunn kendi kumaşı gibi duruyor.Yoksa denizli kumaşı ya da ona benzer ama pamuklu fazla ütü gerektirmeyen kumşalrdan satılan koltuk örtüleri var onlar çok kullanışlı.Düz renklerde oluyor genelde hem şık hemde kullanımı kolay oluyor sıksık yıka sorun olmuyor.Denizli kumaşı tercih ederseniz onun ütü derdi var zor açılıyor çünkü.Benim naçizane önerilerim bunlardır.:6:

Unutmadan söyleyim dediğim koltuk örtüleri geçmeli değil şal tarzı düşünün ama ondan büyük her yanı örtebilen türden metre işi ya da takım olarak temin edebilirsiniz.Duyduğuma göre mahmutpaşa tarafında satılıyor tabii istanbulda iseniz.Ben düşünüyorum ama o bölgeye gidemedim fazla bilemediğim için oraları ama kullananlardan duyduğum bu:34:

Back
X