Guzel olur tabiSevgili arkadaslarim, burada ilk defa konu aciyorum.Son gunlerde acaba Bursa'ya tasinsak daha mi iyi olur diye dusunmeye basladik.Burada bu sekilde konu acan butun arkadaslarima ben nilufer bolgesini tavsiye ettim.bildigim ve begendigim bir yerdi cunku, bir de ailem orada yasiyor.ama internetteki ev ilanlarina bakinca bi afalladim.bekledigim gibi degil acikcasi.cunku Ankara ile arada daglar kadar fark var ucret anlaminda ve evler kumru yuvasi gibi.bizimki bir hayal oldu benim gozumde.ama Bursa da benzer ayarda bir ev bulma sansim varmi?nilufer de sart degil derli toplu , ve rahat edebilecegimiz bir semt var mi bildiginiz?
Ahhh uludag cok guzel❤Guzel olur tabi
Uludaga çık çık dur mis
Fiyatlar konusunda mukayese yapamiyorum.cunku o kadar abuk mantik var ki kafada.bizim ev 5 oda falan ankara disinda ve kiraya versek cok komik bir rakam.benim babamin evi istanbulda.biz oraya da gecebiliriz ama 2 oda+1 salon (bize uymuyor) komigin de otesinde bir rakam.bizim fiyat konusu karmakarisik.Fiyatlar nasil?
Kurtulus mahallesine bakiyorumKurtuluş mahallesine bir bakın isterseniz.
Goruklenin 20 kusur sene onceki halini biliyorum benKurtulus mahallesine bakiyorum
Goruklenin 20 kusur sene onceki halini biliyorum benyeni halini gorsem cok aci verici olacak
Bence de daha iyiAnkaradan bursaya mi? Neden? Bence ankara gayet iyi ya
Iste biz de o standarti oturtmaya calisiyoruz, ama olduramiyoruzBen Bursalıyım. Acı verici bir şey yok :) cemaatler şehri maalesef o yüzden kendi fanus alanımdan pek çıkmıyorum. Nilüfer bölgesi bildiğiniz gibi çok güzel :)
Bitanem ankara merkezden bahsetmiyorumAnkarada da kiralar aşırı pahalı kiracı olarak söylüyorum :) hatta bence en pahalı şehirlerin başında Ankara. Bursa’da ben görükle diye bir yere gitmiştim beğenmiştim o zamanlar bana hitap etmişti