Bursa'ya gelin gelen ya da Bursa'da oturan arkadaşlar neredesiniz?

ben bursadayım canım hoşgeldin tekrar beğendinmi güzel bursamızı hangi şehirden gelin geldin tüm arkadaşlarada selam ayrıca:)

ben bursadayım canım hoşgeldin tekrar beğendinmi güzel bursamızı hangi şehirden gelin geldin tüm arkadaşlarada selam ayrıca:)
Canım hoşbulduk ben aslen Bursalıyım zaten Adanadan geldim BursayaBursaya yerleşmeyi istiyordum ve nasip oldu.Bursa güzel olmazmı maneviyat şehri
kızlar bende 1.5 yıllık evliyim ankaradan geldim bursaya :) çok memnun oldum
hoşgeldin canım Allah mesut etsin ayrıca bu topiğe davet ediyorum.Bu cumartesi buluşma var arkadaşlarla gelmek isteyenler buyursun gelsin

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/483902-bursalilar-sohbete-buyrun-kaynasalim-251.html

çok memnun oldum ..fakat üzgünüm ayağımdan bir rahatsızlığım var cerrahi müdahele oldum..inşallah başka zaman katılırım sizlere ama teşekkür ederimmmm...

çok memnun oldum ..fakat üzgünüm ayağımdan bir rahatsızlığım var cerrahi müdahele oldum..inşallah başka zaman katılırım sizlere ama teşekkür ederimmmm...

Geçmiş olsun Allah şifa versin.İnşallh başka sefere

Haksever çok güzelmiş bu diğer topiğe yazsana bu özellikle şu 3 dli yazına bayıldımKız sende şairliktemi vardı yoksa

Bursaaa
Uyumaaa
Pek buluşmuyonuz herhalde yada benim gibi sizindekocişler mi izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…