Bursa'ya gelin gelen ya da Bursa'da oturan arkadaşlar neredesiniz?

Kızlar bende gelirim işten ayrıldım bebek planları yapıyoruzzzzaz cok kim varsa görüşelim hafta içi hafta sonu farketmez

Kızlar bende gelirim işten ayrıldım bebek planları yapıyoruzzzzaz cok kim varsa görüşelim hafta içi hafta sonu farketmez

hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin bebek içinde hayırlı haberler olur inşllh bende 1 senelik evliyim çocuk yok biz bebbegi biraz daha erteledik şuan çalışmıyorum müsait birgün görüşelim ozaman

olur canım herkes ne diyor gelen varmı başka?

olur canım bana uyar pazartesine ne dersiniz?

Son düzenleme:
merhaba kızlar..
bende bursada yaşıyorum buraya gelin gedim.
ama ben geleli nerdeyse 3 sene olacak.
şuan 36 haftalık hamileyim. siz bursanın neresindensiniz?
ben nilüferdeyim.

seymabektas aramıza hoş geldin.

Ben calışıyorum hafta içi görüşmelerinize katılamam. Şu aralar ailemize bir bebek katıldı o yüzden hafta sonlarım dolu oluyor. Ben sizi engellemek istemem. Başka bir buluşmada hafta sonu ayarlarız

merhaba kızlar..
bende bursada yaşıyorum buraya gelin gedim.
ama ben geleli nerdeyse 3 sene olacak.
şuan 36 haftalık hamileyim. siz bursanın neresindensiniz?
ben nilüferdeyim.

hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin hayırlı doğumlar dilerim.Ben Bursa mudanyadayım.görüşmeye senide bekleriz

Allah bagışlasın canım uygun birgün görüşürüz inşAllah...

Bende Bursa' ya evlendim bu sene 5. sene görüşme olursa haberim olsun görüşelim arkadaşlar

kızlar tarih saat ayarladınız mı ben de gelmek istiyorum ama çalışıyorum hafta sonu olursa seve seve gelirim

iyiakşamlar arkadaşlar kusura bakmayın bende giremedim uzun zamndır cevap yazamadım sizlere.işe girdim çalışıtıgım için çok yogun ve yorgun oluyorum buluşmak isteyen arkadaşlar 2 3 hafta sonra buluşma düzenleyebiliriz kabul ederseniz buluşalım uygun zmanda

Evet ya şöyle hep birlikte bi iftar yemeği olabilir meselaa...Baharcım nasılsın görüşemedik öptüm seni.buluşursanız bizim kadroyuda çağırırız.

Evet ya şöyle hep birlikte bi iftar yemeği olabilir meselaa...Baharcım nasılsın görüşemedik öptüm seni.buluşursanız bizim kadroyuda çağırırız.

Merhaba canım iftar çoktan geldiiiiii geçtiiiiiiiiiii bile:)) Bende uzun zaman oldu giremedim çalıştıgım için.İyiyim canım ben sen nasılsın kızın nasıl umarım iyisinizdirBuluşma ortamı olursa neden buluşmayalımki.katılım durumuna göre buluşuruz inşllhHadi bursadan arkadaşlar nerdesiniz buyurun sayfama

Merhaba arkadaşlar Bursa da yaşayan Bursa'lı yada Bursa'ya gelenler nerdesiniz bakalım nasılsınızzzzzzzz

ben bursadayım canım hoşgeldin tekrar beğendinmi güzel bursamızı hangi şehirden gelin geldin tüm arkadaşlarada selam ayrıca:)

ben bursadayım canım hoşgeldin tekrar beğendinmi güzel bursamızı hangi şehirden gelin geldin tüm arkadaşlarada selam ayrıca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…