• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursalı hanımlar yardım lütfen rahim filmi

ruzgar90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
68
32
48
Bursa
yakalasık 1.5 yıl önce 5 aylık bi düsüğm oldu.rahim agzı yetmezliği dediler.7 aydır tekrar düsünüyorz ama olmuyor.6 ay önce annemi kaybettiğim için acele ediyorum.gecen ay kolmen kullundım catlatma iğnesine gerek olmadı.yumurtlama takibim normaldi.bu gün adet oldum.dr um bu ay hamile kalmazsan hsg cekcez demisti.bursada tavsiye edeceginiz bi yer var mı.yoksa herhangi bi yer olabilir mi

Bende klomenle gebe kalďım klomende düşük tehlikesi oluyo simdi yatıyorum hic kalkmiyorum is yapmıyorum :KK70:

yakalasık 1.5 yıl önce 5 aylık bi düsüğm oldu.rahim agzı yetmezliği dediler.7 aydır tekrar düsünüyorz ama olmuyor.6 ay önce annemi kaybettiğim için acele ediyorum.gecen ay kolmen kullundım catlatma iğnesine gerek olmadı.yumurtlama takibim normaldi.bu gün adet oldum.dr um bu ay hamile kalmazsan hsg cekcez demisti.bursada tavsiye edeceginiz bi yer var mı.yoksa herhangi bi yer olabilir mi
Bursada en uygun Hayat hastanesi çekiyor bilgin olsun, orada çektirebilirsin.

Back