Bursalı genç bayanlar

Cemre88

OĞLUM BENİM HERŞEYİM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
254
1
96
Diğer
selam kızlar bende bursada oturuyorum 22 yaşındayım birtane oğlum var benim gibi bayanlarla tanışmak görüşmek arkadaş olmak isterim nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

aynı yaşta ve bursadayız canım tek farkla ben nişanlıyımkaydirigubbakcemile5

merhabalar benimde bir oğlum var bursada yaşıyorum bende görüşmek tanışmak isterimzemuszemus

tanışalım görüşelim insan evlenince bi de çocuğu olunca iyice eve kapanıyo biraz kendine zaman ayırmak değişik ortamlarda olmak istiyor:teytey:

bende 20 yaşındayım ama merkezde deil inegölde yaşıyorum

tanışalım görüşelim insan evlenince bi de çocuğu olunca iyice eve kapanıyo biraz kendine zaman ayırmak değişik ortamlarda olmak istiyor:teytey:

aynen canım ya resmen eve kapanıyosun helede bide kış olunca biraz kafamız dağılmış olur oğlun ne kadarlık şuan:ecrin_bebek:

canım genç anlayışın hangi yaşları kapsıyo :)))))) 29 luklar giriomu bu kritere :)))

29 yaş okadar büyük değil canım ya kapsar tabi maksat tanışıp kafa barıştırıp eğlenmek güzel vakit geçirmek değilmihihoyyyt

şimdi 2 buluşma topiği açmışsınız merakla beklıorum nasıl olcak kimler buluşcak :)))gelen olcakmı ayrıca

Slm kızlar bende 23 yaşındayım ve 3.5 aylık bi kızım var inş buluşma günü bişi çıkmazsa gelirim

ben önce tanışalım biraz muhabbet edelim birbirimizi tanıyalım istiyorum ben eski üyeyim ama uzun zamandır girmiyodum nete.Birbirimizi tanıyıp anlaştıktan sonra buluşma zamanı belirlersek birlikte herkesin geliceğine eminim kaydirigubbakcemile5 öyle değil mi ama

bu arada sizinle bişey paylaşmak istiyorum kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4.yılımız doldu artık birazdan çıkıp bişeyler alıcam pasta hediye gibi kutlayalım ama hakkımız öyle değil mi artık 5yıllık olucaz.YAŞLANMIŞIK AMA YAAdelikafadulden:nazar::nazar:

bencede arkadaşım sana katılıyorum sırnaşık şey rapunzel senide şiddetle kınıyorum :olmaz: kaydirigubbakcemile

bencede şekerim :)) bize çıtır demeyen herkesi kın kın kınıyoruz lülülülülülü:nazar:delikafadulden

bu arada sizinle bişey paylaşmak istiyorum kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4.yılımız doldu artık birazdan çıkıp bişeyler alıcam pasta hediye gibi kutlayalım ama hakkımız öyle değil mi artık 5yıllık olucaz.YAŞLANMIŞIK AMA YAAdelikafadulden:nazar::nazar:

güzel bir ömür geçirin inşallah.evliliğiniz ve mutluluğunuz daim olsun canım.a.s.:nazar:

Back