Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tanışalım görüşelim insan evlenince bi de çocuğu olunca iyice eve kapanıyo biraz kendine zaman ayırmak değişik ortamlarda olmak istiyor:teytey:
aynen canım ya resmen eve kapanıyosun helede bide kış olunca biraz kafamız dağılmış olur oğlun ne kadarlık şuan:ecrin_bebek:
canım genç anlayışın hangi yaşları kapsıyo :)))))) 29 luklar giriomu bu kritere :)))
slm canım oğlum 14 aylık şuan durduğu yerde durmuyor çok fena yaa
melıscım senı bıde benı kapsamıyor
baksana gençlerden bahsedıyorlar :)))))))))))))
29 yaş okadar büyük değil canım ya kapsar tabi maksat tanışıp kafa barıştırıp eğlenmek güzel vakit geçirmek değilmihihoyyyt
kız biz daha çıtırız öyle deme :) :1closedeyes::1closedeyes::dance:
bencede arkadaşım sana katılıyorum sırnaşık şey rapunzel senide şiddetle kınıyorum lmaz: kaydirigubbakcemile
bu arada sizinle bişey paylaşmak istiyorum kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4.yılımız doldu artık birazdan çıkıp bişeyler alıcam pasta hediye gibi kutlayalım ama hakkımız öyle değil mi artık 5yıllık olucaz.YAŞLANMIŞIK AMA YAAdelikafadulden
bencede arkadaşım sana katılıyorum sırnaşık şey rapunzel senide şiddetle kınıyorum lmaz: kaydirigubbakcemi
papulıcım benı nedenkınıyorsun canım daha oncekı sayfalarda yazılan bır yazıya gore yazmıştım ben onu