• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bursalı bayanlara kuaför.

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
bursadaki arkadaşlar saç boyama,kesim,topuz,türban,perma vs yapıyorum.hem uygun hemde ayağınıza geliyor koaförünüz.

çok lüks koaförlerde bile röfle yaparken boyayı arkatarfda hazırlayıp getiriyorlar içine ne koyduğunu bilmiyosunuzçoğuda röfleye çamaşır suyu katıyor.ALLAH DANkorkmayanlar tabiki.
o yüzden her koaföre yaptırmayın.boyayı gözünüzle görün karıştırılırken.şuan yapdığım saçlardan çok az kazanıyorum.hatta emeğinin karşılığını alamyıyorsun diyen arkadaşlarda var.ama benim amacım insanları memnun etmek vë güvenilir bir koaför olmak.parayı zamanla zaten kazanırım

Son düzenleme:
kuaförsün değilmi?
ilginç geldi neden bi yerde çalışmıyorsun sadece meraktan soruyorum
ben yeni doğum yaptım 3 hafta oldu
ailemin yanına geldim bursaya 40 ımız çıkana kadar
döndüğümde eşimi şaşırtmak istiyorum yakışırmı yakışmazmı eminde değilim gerçi :)
yaptığın röflelerin hiç resmini çektinmi nasıl durdu merak ediyorum..
birde kaşlar mevzuzu var kara kaş karagözlüyüm kırmakta gerekir değilmi?

belgeli koaför değilim sertifikam var kursuna gittim ve çocukluğumdan beri bu iş içindeyim.koaförlük belgesi almam için 3 sene bir koaförde calışman gerekiyor bende emir altında çalışmayı sevmöiyorum pek.kendi dükkanımı acıp dükkanımda çalışıyor göstereceğim allah nasip ederse.evt 1 tane cekmişdim galiba yaptığım röflelerden bulayım eklerim.resminde suratın beyaz cıkmış.bence yakışır röfle sana.kaşlara gelince evt kaşların biraz siyah ben kaş boyanması taraftarı değilim ama istersen boyayada bilirsin.çok insan var röfleli olup kara kaşlı olan o senin tercihin.
buarada bebeğin cok şeker allah analı babalı büyütsün

allah alla ılgıncc.. evleremı gelıyorsun canım sen? kaşı kaça alıyorsun mesela.. bı lıste yap bence..
yaptıklarını ve fıyatlandırmalarını

allah alla ılgıncc.. evleremı gelıyorsun canım sen? kaşı kaça alıyorsun mesela.. bı lıste yap bence..
yaptıklarını ve fıyatlandırmalarını

evt ilginç gelebilir evt.çünki benim gibi bişey yapan yok .olsa bile cok ucuk fiyatlarla yapıyorlar.
iyi fikir liste yaparım

teşekkür ederim ilgilenirsen sevinirim bekliyorum resimleri
kaşları boyamayınca sırıtıyor bence
yada kendi saçımın üstüne atılırsa sırıtmaz hani dipler göükecek ozaman gözü tırmalamaz

ben bursalı değilim ama bence bu topiği geliştirmek için her şeyin fiyatını oluşturmalısınız kaba taslak ve birkaç resim eklemelisiniz konunuzu canlandırmak adına, başarılar.. :)

söyleyecek bir şey bulamıyorum bence 60lira fazla verğisini verip kirasını ödeyenlere haksızlıktan başka bir şey deği

arkadaşım hem sen kuaför değilsin hemde onca senesini veren meslektaşlarıma çamur atıyorsun ayıptır

arkadaşım hem sen kuaför değilsin hemde onca senesini veren meslektaşlarıma çamur atıyorsun ayıptır

ben kimseye camur atmıyorum dikkatli oku topiği her koaför kötüdür demiyorum ama benim karşılaşdığım bircok koaför var işini iyi yapmayan.koaförlük belgeyle olmuyor.şunu iyi bil kimseyi karalamaya ihtiyacım yok.

Back