srp16 Çok şükür bin şükür sizi bana verene Kayıtlı Üye 13 Aralık 2009 986 22 318 Bursa 28 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi srp16 #1 selamlar arkadaşlar bursada oturuyorum 1 ay sonra kardeşimin düğünü için kuaför arıyorum bana yardımcı olurmusunuz tavsiye edebileceğiniz güvendiğiniz uygun fiyata bi kuaför varmı tavsiyelerinizi bekliyorum
selamlar arkadaşlar bursada oturuyorum 1 ay sonra kardeşimin düğünü için kuaför arıyorum bana yardımcı olurmusunuz tavsiye edebileceğiniz güvendiğiniz uygun fiyata bi kuaför varmı tavsiyelerinizi bekliyorum
nurankardas Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2010 26 1 86 Bursa 28 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi srp16 #2 yıldırımda ideal bayan kuaför var uyğun ve kalitelim istiyorsan orayla bir gürüşürsün bire bir kendisi ilğileniyor
yıldırımda ideal bayan kuaför var uyğun ve kalitelim istiyorsan orayla bir gürüşürsün bire bir kendisi ilğileniyor
srp16 Çok şükür bin şükür sizi bana verene Kayıtlı Üye 13 Aralık 2009 986 22 318 Bursa 31 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi srp16 #3 nurankardas .!.: yıldırımda ideal bayan kuaför var uyğun ve kalitelim istiyorsan orayla bir gürüşürsün bire bir kendisi ilğileniyor Genişletmek için tıkla... sağol canım bi uğrarım tam olarak yıldırımın neresinde
nurankardas .!.: yıldırımda ideal bayan kuaför var uyğun ve kalitelim istiyorsan orayla bir gürüşürsün bire bir kendisi ilğileniyor Genişletmek için tıkla... sağol canım bi uğrarım tam olarak yıldırımın neresinde
E erinysle- Guru Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2008 32 0 286 Ankara 31 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi srp16 #4 yıldırımda zülüş kuaför var.kendisine yaptır ama saçını.çünkü çalışanlarını bilmiyorum.şaypa marketin tam karşısında.
yıldırımda zülüş kuaför var.kendisine yaptır ama saçını.çünkü çalışanlarını bilmiyorum.şaypa marketin tam karşısında.
srp16 Çok şükür bin şükür sizi bana verene Kayıtlı Üye 13 Aralık 2009 986 22 318 Bursa 31 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi srp16 #5 sağolun kızlar bide altıparmak civarında varmı hiç tanıdığınız kardeşim saçı seyrek olduğu için postiş işi var birazda
sağolun kızlar bide altıparmak civarında varmı hiç tanıdığınız kardeşim saçı seyrek olduğu için postiş işi var birazda
nurankardas Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2010 26 1 86 Bursa 22 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi srp16 #6 yıldırımda fatih sultan mehmet caddesinde akğün düğün salonu karşısı boncuk kaynak postiş işleriylede uğraşıyor
yıldırımda fatih sultan mehmet caddesinde akğün düğün salonu karşısı boncuk kaynak postiş işleriylede uğraşıyor