Saç Kesim Şekilleri bursalı bayanlar bana yardım edermisiniz gelin saçı için güvendiğiniz iyi bi kuaför

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

srp16

Çok şükür bin şükür sizi bana verene
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
986
22
318
Bursa
selamlar arkadaşlar bursada oturuyorum 1 ay sonra kardeşimin düğünü için kuaför arıyorum bana yardımcı olurmusunuz tavsiye edebileceğiniz güvendiğiniz uygun fiyata bi kuaför varmı tavsiyelerinizi bekliyorum

yıldırımda ideal bayan kuaför var uyğun ve kalitelim istiyorsan orayla bir gürüşürsün bire bir kendisi ilğileniyor

yıldırımda zülüş kuaför var.kendisine yaptır ama saçını.çünkü çalışanlarını bilmiyorum.şaypa marketin tam karşısında.

sağolun kızlar bide altıparmak civarında varmı hiç tanıdığınız kardeşim saçı seyrek olduğu için postiş işi var birazda

yıldırımda fatih sultan mehmet caddesinde akğün düğün salonu karşısı boncuk kaynak postiş işleriylede uğraşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…