Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

öyle tabiki.ama sen daha şanslısın saati belli en azndan kaçta gelio bliyosun.bnmkinin öyle bişeyi yok iş çıktımı gidiyo gece gündüz pek farketmiyo.

ne iş yapıyoki anım Allah yardım etsin nabacaksın mecbuuuurrr

bnde yesılovadan geldım ama bı market var bı mılyoncu falan yok cıkcn kanalboyuna

yediyol bi milyoncu dolu uğurun karşısındada var o pastane sana yakın daha ne istiyooon mahalleme laf yoook yesilova nerdeydiki canım ya

kullandım iğne sonra ama olmadı sonra bıraktım bu ayda olmazsam gene gidicem canım

bnde kullandım kist yaptı bnde.çok sancı çektim adet olurken.fakülteye gitmek istiyorum bnde.rahim duvarımın kalın olduğunu söylemişti önceki gittiğim doktorlar ama ilglenmediler o konuyla.

gsm sektörü cnım.en küçük sorunda 200 tane telefon çkmiyo.onun için hemen gitmesi gerekebiliyo.yoksa firmaya ceza geliyor.

aaa Allah kolaylık versin bütün çalışanlara yavrum sen çalışıyor musun ?

bnde kullandım kist yaptı bnde.çok sancı çektim adet olurken.fakülteye gitmek istiyorum bnde.rahim duvarımın kalın olduğunu söylemişti önceki gittiğim doktorlar ama ilglenmediler o konuyla.

ALLAH ALLAH herkezde farklı bi sorun fakülte güzel ilgileniyo ama uzak ve sıra gelmiyo

hangı profesor bnde sevkete gdıom ozele cok gttm bı sonuc yok murat kadıoglu harıka bı doktr unutmuyo hıc hastasını

muaynesı ne kadar nasıl bı tedavı uyguluo sana

136tl ama ilk muayene 60 tlydi tatlim.iste hastalik neyse ona gore tedavi uyguluyo bnm kiztlerim alinmaliydi vve tuplerin tikaliymis onlari acti bide yumurtaligim dönmüs torsiyon olmus onu tedavi etti laporoskopi esnasinda cnm.amelyat sonrasida menapoza soktu gobekten igne verdi ayda 1 keZ 3 aylik suan tedavim bitti soniclarim cok iyimis.simdi menapozdan cikmayi bekliyorumcnm sonra dogal yolla gebe kalabilirmisim.bnm kistlerim de cikolata kistiymis 4. Evre endometriozis hastasiydim cnm 7cm 2 tane kistlerim vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…