- 13 Ağustos 2010
- 1.018
- 17
- 118
evet canım bende her hafta oradayım bi yıllık evliyim zaten ordan sonra buraya hiç alışamadımmm
bnde buraya pek alısamadım ama napcn koy gbı yere geldım deyıp duruom esıme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bende her hafta oradayım bi yıllık evliyim zaten ordan sonra buraya hiç alışamadımmm
aynen canım ya ona zor banada zor evde tek çok kötü oluyo uyuyamıyorum gece geç saatlere kadar
bnde buraya pek alısamadım ama napcn koy gbı yere geldım deyıp duruom esıme
zordur tabi cnım.bnm eşimde bazen şehir dışı yapıyo iş için.tek kalıyorum
çok kötü demiiii eşinle uyumak varkennnn
aynn sorma doktr 15 de gel dedı ama yarın gtcm sbhtn bı baktrcm bakım
sabırsızzzz arkadaşım baktır bakalım inşallah büyümüşlerdiirrr
öyle tabiki.ama sen daha şanslısın saati belli en azndan kaçta gelio bliyosun.bnmkinin öyle bişeyi yok iş çıktımı gidiyo gece gündüz pek farketmiyo.
nerden geldin ki canım sen ? neyini beyenmiyon kız benim mahallemin
ne iş yapıyoki anım Allah yardım etsin nabacaksın mecbuuuurrr
klomen fln kullandın mı bebeğim
sabırsızzzz arkadaşım baktır bakalım inşallah büyümüşlerdiirrr
bnde yesılovadan geldım ama bı market var bı mılyoncu falan yok cıkcn kanalboyuna
kullandım iğne sonra ama olmadı sonra bıraktım bu ayda olmazsam gene gidicem canım
yediyol bi milyoncu dolu uğurun karşısındada var o pastane sana yakın daha ne istiyooon mahalleme laf yoook yesilova nerdeydiki canım ya
gsm sektörü cnım.en küçük sorunda 200 tane telefon çkmiyo.onun için hemen gitmesi gerekebiliyo.yoksa firmaya ceza geliyor.
bnde kullandım kist yaptı bnde.çok sancı çektim adet olurken.fakülteye gitmek istiyorum bnde.rahim duvarımın kalın olduğunu söylemişti önceki gittiğim doktorlar ama ilglenmediler o konuyla.
aaa Allah kolaylık versin bütün çalışanlara yavrum sen çalışıyor musun ?
hangı profesor bnde sevkete gdıom ozele cok gttm bı sonuc yok murat kadıoglu harıka bı doktr unutmuyo hıc hastasını
muaynesı ne kadar nasıl bı tedavı uyguluo sana
bn uedaştydım canım ayrıldım ocak ayında .çalışmıyorum evdeyim.