cansın ya kactın bugun grmedın bıdaha
)) demietastayum 2 yillik evliyim bebegim yok 24 yasindayim filifalan ;D sen nerdensin bursada yas evlulik ne durumda )))
bnde geldim :)..yumurtlama günleri boşa geçti çalışamadık hiç .((( umudumuz bir dahaki aya
bnde soganlıdayım 3 yıllık ewlıyım 22 yasındayım ewlılık ii gidio cok sukur bebek yok hangı doktora gdıon
yürüyüşten gel sofra hazırla bide kayınvalidem eltimler falan oturmaya gelince yavrum şimdi girebildim eşim gitti işe ben nete
Vakyi zamani gelince olacak bebegim hersey beyinde bitiyo artik cok dusunmeyelim derim cunku stres olacaksada oldurmazmis dr m demisti.kuzum hayirlu vakitte hayirlu evlato hiç belli olmaz canım ya Rabbim vericek olduktan sonra umudunu kaybetme sennn
o hiç belli olmaz canım ya Rabbim vericek olduktan sonra umudunu kaybetme sennn
aaaa kız bende soğanlıda oturuyodum evlenmeden önce neresinde sen
o hiç belli olmaz canım ya Rabbim vericek olduktan sonra umudunu kaybetme sennn
bnde soganlıdayım 3 yıllık ewlıyım 22 yasındayım ewlılık ii gidio cok sukur bebek yok hangı doktora gdıon
olsun ii olmus cnm esın hep gecemı calıso
Cnm bn fakulteye gidiyom bursa icinde hic bi dr dan tedavimi sonuclandiracak ilgi alaka bilgi goremedim.fakukteye gittim ozel muayeneye girdim prof dr a.
yok hayatım 3 vardia bu hafta gece
ugur marketın ordayım yedıyola yakın
yok hayatım 3 vardia bu hafta gece
benimde 20 günüm var bi heyecan bi heyecann
allah yardımcısı olsun eşinin.gece vardiyası okuyunca tüylerim diken dikn oldu birden.ne zordur 2 yıl çalıştım vardiyada.
hangı profesor bnde sevkete gdıom ozele cok gttm bı sonuc yok murat kadıoglu harıka bı doktr unutmuyo hıc hastasını
inanmıyorum ya bende sağlık ocağı varya muhtarlık oradayım çok yakınmışız
aa anenler burdamı otruo
Prof dr sakir kucukkomurcu.ne ozel ne devler en iyisi fakulte derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?