Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

)) demietastayum 2 yillik evliyim bebegim yok 24 yasindayim filifalan ;D sen nerdensin bursada yas evlulik ne durumda )))

bnde soganlıdayım 3 yıllık ewlıyım 22 yasındayım ewlılık ii gidio cok sukur bebek yok hangı doktora gdıon

o hiç belli olmaz canım ya Rabbim vericek olduktan sonra umudunu kaybetme sennn
Vakyi zamani gelince olacak bebegim hersey beyinde bitiyo artik cok dusunmeyelim derim cunku stres olacaksada oldurmazmis dr m demisti.kuzum hayirlu vakitte hayirlu evlat
Olsun insaallah

o hiç belli olmaz canım ya Rabbim vericek olduktan sonra umudunu kaybetme sennn

bnde soganlıdayım 3 yıllık ewlıyım 22 yasındayım ewlılık ii gidio cok sukur bebek yok hangı doktora gdıon

Cnm bn fakulteye gidiyom bursa icinde hic bi dr dan tedavimi sonuclandiracak ilgi alaka bilgi goremedim.fakukteye gittim ozel muayeneye girdim prof dr a.

Cnm bn fakulteye gidiyom bursa icinde hic bi dr dan tedavimi sonuclandiracak ilgi alaka bilgi goremedim.fakukteye gittim ozel muayeneye girdim prof dr a.

hangı profesor bnde sevkete gdıom ozele cok gttm bı sonuc yok murat kadıoglu harıka bı doktr unutmuyo hıc hastasını

allah yardımcısı olsun eşinin.gece vardiyası okuyunca tüylerim diken dikn oldu birden.ne zordur 2 yıl çalıştım vardiyada.

aynen canım ya ona zor banada zor evde tek çok kötü oluyo uyuyamıyorum gece geç saatlere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…