Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

canım kapalı şeyma hanım var birtek

mrb canım senin deiğin feyza bayram galba oda ayrılmış hastanede çalışmıyormuş.bugün bahara gittim.doktor yok sezaryende ondn sonra geldi gitti ameliyata..bnde paramı geri aldım sinirlendim geldim.

Ben de Bursalıyım ama ne yazikki Bursada oturmuyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb canım senin deiğin feyza bayram galba oda ayrılmış hastanede çalışmıyormuş.bugün bahara gittim.doktor yok sezaryende ondn sonra geldi gitti ameliyata..bnde paramı geri aldım sinirlendim geldim.

Aaaa halbuki gitmicem demisti.devlete gecmis o zaman cnm bnm.baharda devletten farki yok yaa valla geriye tek secenek fakulteden ozel girise kaliyo ;((

Doruk yildirimda hayatim gizem hanim...he bu saydiklarin arasinda suhendani taniyorum yasi var biraz.bnm hastaligmida bilemedi.tavsiye etmem

Aaaa halbuki gitmicem demisti.devlete gecmis o zaman cnm bnm.baharda devletten farki yok yaa valla geriye tek secenek fakulteden ozel girise kaliyo ;((

devletten daha beter.devlette bu kadar beklemyoruz.haklısın hayat hastanesi var bana yakın hem.orayada bakim.fakültede randevu vermiyo.

devletten daha beter.devlette bu kadar beklemyoruz.haklısın hayat hastanesi var bana yakın hem.orayada bakim.fakültede randevu vermiyo.

Bem fakulteye ozel giris yaptim.yani prof a muayene olacaaksan ucretli muayene oluyorsun her seferinde 136 lira fakat ameliyat ucretsiz sadece yatak parasi aliyolar.sigortaliysan tabi.oda ozel oda tuttuk 150tl verdik.sabah yattim 8de ertesi oglen ciktim 12 de ...

fiyat uygun yine canım muayenehaneye verdim heray 150 doğru düzgün ilgilenmedi bile.online randevu aldım ama fakültee geçerlimi bilmirum hiç gitmedim.ordan hangi doktor iyi yrdımcı olurmusun.

fiyat uygun yine canım muayenehaneye verdim heray 150 doğru düzgün ilgilenmedi bile.online randevu aldım ama fakültee geçerlimi bilmirum hiç gitmedim.ordan hangi doktor iyi yrdımcı olurmusun.

Fakulye randevu num 0224 295 25 00 kadin dogum polikliniginden prof dr sakir kucukkomurcu sen randevu almak istiyorum dersin.bir numara dr kesinlikle siddetle tavsiye ediyorum.ben ilk muayene die 60 tlverdim belki sanada oyle yapabilirler....sonra 136tl verdim.

canım çok teşekkür ederim yarın sabah ariyim erken.

canım çok teşekkür ederim yarın sabah ariyim erken.
Ne demek cnm yaa.birbirim8ze yardimci olcaz ki ilerleme kaydedebilelim)))

Bu arada sen ne tarafta oturuyirsun bursada

yok canım dorukda şeyma hanım var kapalı bir tek o var bizim bi akraba onda doğum yaptı iki kere çok memnun hastasıda çokmuş ama ben resmine baktım pek elektirik alamadımmm

canım sana demiştim baharın devletten farkı yok artık diye orda çok ilgisizler arkadaş demete gidiyordu hamile kaldı çok zor kaldı tek yumurtalığı vardı nagihanın methini duydu oraya gitmeye karar verdi orda muayneye bi giriyor direk diyorlar ki senin bebeğin ölmüş sıra al yarın kürtaj yapalım kız ağlaya ağlaya gitti tekrar demete demet hanım sakinleştirdi canım üzülme zor bi durum ama maalesef olabiliyor falan teselli verdi kürtajını onda oldu sonra bidaha başka doktora gitmedi hep onda devam etti şuan 1 aylık bebişi var

Darisi basimiza canim insallah.aynen butun ilgisizler toplanmis.demet hanim hastanedemi canim.muayenehanemi.

yok canım dorukda şeyma hanım var kapalı bir tek o var bizim bi akraba onda doğum yaptı iki kere çok memnun hastasıda çokmuş ama ben resmine baktım pek elektirik alamadımmm

Evet canim doktora isinamayinca zorlasiyo isler.simdiye kadar hic bayan doktora gtmedim.bugun ilk olckti olsaydi.

Darisi basimiza canim insallah.aynen butun ilgisizler toplanmis.demet hanim hastanedemi canim.muayenehanemi.

Hastanede canım Esentepe tıpda buay adet olmazsam gene gidicem ona bakalım bu sefer ne vercek çok arkadaş onunla hamile kaldı

Evet canim doktora isinamayinca zorlasiyo isler.simdiye kadar hic bayan doktora gtmedim.bugun ilk olckti olsaydi.

aslında erkek doktorlar daha iyi canımda işte benim eşim sıcak bakmıyor

aslında erkek doktorlar daha iyi canımda işte benim eşim sıcak bakmıyor

bnmkide aynı ama o doktorun alttan bktığını bilmiyo.bez örtülü zaten görmüyo bişey.glde erkeklere anlat.feyza bayramda esentepedeymiş demet hanımı görünce hemen altta onun adıda va.

bu konuya bakıyosa iyimiş canım bende gidiyim.her dotorda bu konuya bakmıyo.

CANIM arkadaşın tek yumurtalığı vardı ona gitti hamile kaldı tavsiye ettiklerinin hepsi hamile ama gidersin sen memnun kalmazsın bilemem sadece söylüyorummm birbirimize destek olmalıyız sonuçta hepimizin amacı aynı ANNE OLABİLMEKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…