- 9 Ağustos 2014
- 359
- 300
- 78
Hamileyim...PEKİ birsey sorucam canım sen gebe misin yoksa inferletife için mi gittin ?
CANIM çok sevindim ya ne güzel nasıl oldu peki ?Hamileyim...
hadi ya neden canım merak ettim şimdi ?selam sadece konunun basini okudum nasil ilerledi bilmiyorum hala dr ariyorsan osmangazi tip merkezine hic bulasma drlar bi felaket..
selam sadece konunun basini okudum nasil ilerledi bilmiyorum hala dr ariyorsan osmangazi tip merkezine hic bulasma drlar bi felaket..
MEMNUN kalan çok duymuştum ama memnun kalmayan ilk duyuyorum kızlar ben zübeydeye gitmeye karar verdim birde devleti denemek lazımmmFelaket otesi uzak durun butun ilgisizler orda toplanmis
MEMNUN kalan çok duymuştum ama memnun kalmayan ilk duyuyorum kızlar ben zübeydeye gitmeye karar verdim birde devleti denemek lazımmm
Şişli memorial tüp bebek merkezinde tedavi oldum. Ama bursada da en iyi yer rentip ve Acıbademhadi ya neden canım merak ettim şimdi ?
kullandım canım femara bile kullandımCnm klomen ve catlatma ignesi asamalarini gectiysen bosver devleti.asilamaya gec.devlette klomen vercek.1 bucuk yildir klomen ovitrelle baska bisey yok.
kullandım canım femara bile kullandım
bende bastan beri belli canım pkoBnde herseyi kullandim en son dr pco teshisi koydu asilama yapalim dedik bakalim.
bende bastan beri belli canım pko
aynen oyle. ismini hatirlasam yazicam ama hatirlamiyorum. zubeyde hanimda kel bi dr var oda berbatti onunda adini hatirlamiyorumFelaket otesi uzak durun butun ilgisizler orda toplanmis
aynen oyle. ismini hatirlasam yazicam ama hatirlamiyorum. zubeyde hanimda kel bi dr var oda berbatti onunda adini hatirlamiyorum
Merhaba, yeni gördüm burayı, bende tüp bebek hastasıyım, Acıbadem de tedavi oluyorum.bende bastan beri belli canım pko
SELAM CANIM hoşgeldin bende ocakda fakulteye gitmeyi karar verdim orayı önerdiler tüp bebek mi yaptırdın canımMerhaba, yeni gördüm burayı, bende tüp bebek hastasıyım, Acıbadem de tedavi oluyorum.
Fakültede 2 tane tüp bebek yaptırmıştım bende canım, evet tüpçülerdenimSELAM CANIM hoşgeldin bende ocakda fakulteye gitmeyi karar verdim orayı önerdiler tüp bebek mi yaptırdın canım
aldım canım osman develioğlu varmış orada çok iyi bi doktormuş 22 yaşındayım aşılama yaparlarmıFakültede 2 tane tüp bebek yaptırmıştım bende canım, evet tüpçülerdenimRandevuyu aldınmı peki fakülteden, malum orada işlemler geç işliyor..
yumurta takibi yaptırdım canım özelde klomen kullandım çatlama iğnesi oldum femara kullandım sonrası iğne falan ama malesef PKOOGürkan Uncu vardı en son öyle biliyorum. Yaşın çok gençmiş, muhtemelen öncesinde yumurta kontrollerin olur, sonra aşılamaya geçilir. Zaten bu zaman sürecinde yaşında 23-24 e gelmiş olur. Hakkında hayırlısı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?