- 15 Şubat 2014
- 229
- 101
- 123
- 34
Cnm ben rentıp selim Akgün gidiyorum hatta yarın randevum var... bir düşük yaşadım 8 hafta bitti ertesi gün kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı durduğu için. Dr.um dan çok memnunum.merhaba canım hoşgeldin nerde oturuyorsun ve aklında bi doktor varmı ?
Aslında evine yakın bi hastane seçmek çok önemli canım benim fikrim bu yönde yani :) bende medicabile gitmeyi düşündüm ama ilerde doğum zamanı acil bişiy olsa bu trafikte Yıldırım'dan nilüfer e gitmek zulüm diye Yıldırım doruk u seçtim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tesekkur ederim canimevet osmangazide 30 tl muayene ücreti.sena hanımında en son 150 di geçen sene aralıkta şuan bilmiyorum..
Selammm Canım hosgeldin suana kadar en cok onerilen doktor uzmanlik konusunda bana suhendam benderli cekirge dorukda yildirim dorukda gizem ve seyma hanim var jala gurler de iyimis cok muaynanesi var onun nurun dedigi gibi sena kuyucida baya eski doktorlardan ziya cetinde oyle
hoşgeldin canımaynı sorun bendede var canım jimerde sanırım doktorun demi tatlım inşallah hayırlı haberler alırsın [/QUOTE
Hosbulduk :) jimerden ayrılmış umi plazada kendine yer açmış insallah hayirli haberler alirim canim tesekkurler
Merhabalar bnde jale hanima gidiyorum bebek istedigimiz icin yumurtalil tembelligi var bende. Oncesinde ziya çetin e gittim klomen denedik olmadi ama ben birktim onu jale hanima geldim menogon igne kullandim olmadiiyi bi doktor jale hanim ama kararsizim ben ziya vetinde iyiydi ama hastasi cok cok kalabalik diye birakmistim ben. Jale hanm gorcemin doktoruydu simdi ona gidiyoruz (
Benim yakın bi arkadaşım dorukta ebe hemşire o şiddetle gizem hanımı tavsiye etti sühendam hanım iyi bi doktor ama çok fazla hastası var bu yüzden ilgisizlik başlıyo ben çok hastası olan doktora gitmem şahsen :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sena hanimin muyanesini aradim, renkli ultrasonu yokmusgerek gorurse disari gonderir onun için ayri randevu alip gidersiniz dedi
doruga gitsem renkli ultrzason varmidirki dr da
Ben 9 ay boyunca kendine Dr. Diyen gizeme gittim.hep suyumuz fazla olduğunu ve gelişiminin ilerde olduğunu söyledi.bunların da sorun olmadığını söyledi. Bebeğimi sezeryanla doğurdum.birkaç saat sonra nefes alamadı. Kuveze aldılar 2 gün sonra kalp sorunu olabilir dediler.bursada çocuk kalp doktoru zaten 3 tane varmış .1 ini getiren e kadar çok ugrastik.bebeğe cihazla bakıp birsürü sorunu nu var deyince dünya başımıza yıkıldı.Neyse çok uzatmayayım Bebeğimi kaybettim.O gizem Yıldırım olacak doktor bunların birini bile görmedi. Zaten dava edicem.size tavsiyem Dr un güler yüzüne bakmayın yapacağı işe bakın. Boşuna kapısında saatlerce beklemeyin.malesef bende çok bekledim.hiç Dr da değiştirmedim .keskeler hiç bitmiyor .Doruk Hastanesi sadece para tuzağı .
Cnm ben rentıp selim Akgün gidiyorum hatta yarın randevum var... bir düşük yaşadım 8 hafta bitti ertesi gün kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı durduğu için. Dr.um dan çok memnunum.
tesekkurler canim
sena hanimin bilgilerini aliyim ben netden
yalniz sert dr diyolar hep,yorumllarda bende tirstim azcik ama :))suyuna giderim artikin napayim
canım muaynanesine gitmeyi düşünüyorsan jale hanımı tavsiyeederim arkadasımın doktoru çok memnunlar
arkadaşım gidiyor oda çok memnun. yurtdışında eğitim almış. daha önce jimerde çalışmış bu arada.
arkadaşım gidiyor oda çok memnun. yurtdışında eğitim almış. daha önce jimerde çalışmış bu arada.
canım kusura bakma ya yanlış yazdım benim kafa tamamen gitti bende netten arastırdım baya donanımlı bi doktora benziyor İnterfilite konusunda nasıl acaba bi bilgin varsa çok sevinrim
O anlamda bir bilgim yok. fakat iyi bir dr olduğunu duydum bi kaç farklı yerden. birde psikolojik olarak çok destek verdiğini söyledi arkadaşım. oda çok fazla kusma durumları yaşadı. serum almak durumunda kaldı falan..
tesekkur ederim canim
esim erkek dr a gitmemi istemiyor , açacak artik kesenin agzini:))) sena hanim çok eski tecrubeli bi dr galiba en az 20 yillik dr , 10 yilda okumus olsa 30 eder ben im yasim kadar yani :))
ona gidecem galiba
o zaman doruk tip dan bi kadin dr buluup ona yogunlasiyim bendoruk tıpda var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?