Arkadaslar merhaba
Hamile arkadaslar hayirli saglikli hamilelikler
Isteyenlere de hayirlisiyla en kisa zamanda Rabbimin vermesini diliyorum:)
Medicabilde zuhal saylik a giden veya bilgisi olan var mi?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Arkadaslar merhaba
Bu arada telefonun azizliğine uğrayarak yazmış olduğum saçma kelimelerimi umarım anlamışsındır :)
Bende bursada yaşayıp hamilelik dusunenlerdenim...Tam dedim bir başlık açayım Bursa'da yaşayıp gebelik düşünen anne adayları diye bu başlığı buldum herkese merhaba kızlar aslen buralı değilim ama dört yıldır butada yaşıyorum
Arkadaslar merhaba
Zuhal hanıma dr aile dostum yavsiyesi için gitmiştim kistim vardı ve ben çok memnundum gayey bilgili ve ilgili bir dr. tavsiye ederim..
Meraba canın bende bursa yıldırımdayım ve bende bi seneyi doldurcam yakinda...hastanenin evime yakinliginin oneminden dolayı Yıldırım doruk da gizem hanıma randevu aldım gidicem inşallah. Sen kistlerin icin soğan kürü denedin mi,??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende bursada yaşayıp hamilelik dusunenlerdenim...
Tam dedim bir başlık açayım Bursa'da yaşayıp gebelik düşünen anne adayları diye bu başlığı buldum herkese merhaba kızlar aslen buralı değilim ama dört yıldır butada yaşıyorum
aslinda yildirim olmasi sart deil
ayda bir den iki kere gididcem toplamda , bursanin her yeri olabilir yeterki iyi tecrubeli bi dr olsun
özel muayenehane istersen sena kutucu var çok tecrübeli doktor.osmangazi tıpta ibrahim ögel var.
tesekkur ederim, isimleri arastiricam mutlaka ..
osmangazi tip dedigin ozel hastanemi acaba,
ayda bir den iki kere gididcem toplamda , bursanin her yeri olabilir yeterki iyi tecrubeli bi dr olsun
Bende bursada yaşayıp hamilelik dusunenlerdenim...
kistin düzeldimi canım ?:26:
Aslen nerelisin canım bu arada hoşgeldiiiinşuan bursanın neresindesin peki ?
canım içemedim midem çok bulandı yahastane evet banada yakın ama doruk tıpda en iyi sühendam hanımmış fakat oda çekirgede bana çok ters sen git bakalım gizeme çok merak ettim nasıl iyi bi doktor mu ? gidince haber ver mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?