Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

kızlar bnde bugün osmangazi tıptan randevu aldım adnan şahinden nasıl bi doktor varmı bilenn ??..

OSMANGAZİ TIPA BENDE gitmke istedim arkadas orda şifa bulmuş ama eşim bi türlü izn vermiyo ki erkek doktora

Kızlar konumuz hala günceeeel cevaplarınızı bekliyorum bursadan bu kadar az kişimi var yaaa :26::26:

Bende bursadan 5 aylik hamileyim 16 haziran ewlilik yildonumumdu, ewlilikten anlamadan oldu bebis bende hayat hastanesi nigar gulere gidiyorum cok iyi bi dr giden varmi ona ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ya ben biraz baktım ama sanki tecrübesiz gibi geldi bana bu arada olsun ne güzel işte cabucacık büyütüp genç dinamik anne olursun

canım ya ben biraz baktım ama sanki tecrübesiz gibi geldi bana bu arada olsun ne güzel işte cabucacık büyütüp genç dinamik anne olursun

Tecrubesizmi nasil yani

Tecrubesizmi nasil yani

yani çalıştığı yerlere baktım

Eğitimi
Moskova Tıp Akademisi
Özgeçmişi
1967 Türkmenistan doğumluyum. 1991’de Moskova Tıp Akademisi’nden mezun oldum. 1995’de Kiev Üniversitesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasını tamamladım. 2002 tarihinde yapılan uzmanlık sınavında başarı gösterdiğimden Kadın Hastalıkları ve Doğum dalında Türkiye’de uzmanlık yapmaya hak kazandım. 2003 tarihinden itibaren Hayat Hastanesi’nde görev yapmaktayım.

sadece hayat hastanesinde çalışmış bu yüzden tecrübesiz gibi geldi ama ona giden tnıdıklarımda var memnun sen gene dene memnun kalmazsan gitmezsin bidaha

Bende tawsiye üzerine gittim memnunum simdilik ilgileniyor baya bu arada zaman ayirip arastirma yaptigin icinde Allah razi olsun cok sagol :)

Kızlar şu gıcık kestelde oturan varmı , buraya gelin olarak geldim 1 sene oldu hiç alışamadım sewmiyorum burayı birtane arkadaşım yok güzelim yıldırıma hasretimm

günaydın canım
orası şehrın sonu ya kop gel buralara :)))

Bende tawsiye üzerine gittim memnunum simdilik ilgileniyor baya bu arada zaman ayirip arastirma yaptigin icinde Allah razi olsun cok sagol :)

ne demek canım ya birbirimize destek olucaz sonuçta bebek tedavisi için mi gittin hayata?

canım bende yıldırıma gelin geldim bende buraya alışamadım kestelede arkadas gelin gitti ama uzak gerçekden merkeze falan Allahtan metro şimdi oraya kadar gidiyo daha öncesi nerdeydin ?

ne demek canım ya birbirimize destek olucaz sonuçta bebek tedavisi için mi gittin hayata?

Yok ben bebek istemeden oldu 4 sene hic düsünmüyordum, kontrol icin gidiyorum ben

günaydın canım
orası şehrın sonu ya kop gel buralara :)))

Ahhh gelebilsem burdan nefret ediyorum kentsel dönüşüm gelsede yıkılsa diye dua ediyorum yokda ew almak icin daha cok oturmam lazim burda uff sen nerde oturuyorsunki

canım bende yıldırıma gelin geldim bende buraya alışamadım kestelede arkadas gelin gitti ama uzak gerçekden merkeze falan Allahtan metro şimdi oraya kadar gidiyo daha öncesi nerdeydin ?

Bekarken nerde oturuyordunki, ben yıldırımdan gelin geldim kestele, metro bana uzak ben otobus kullaniyorum malesef , ewet merkeze herseye uzak, bide çarsi tarafina bursa diyorlar sinir oluyorum sanki burasi istanbul hey allahim

HAHAY aynen ya öle diyo arkadasta bak hiç dikkat etmemiştim ben evlenmeden önce osmangazide oturuyordum canım merinosta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…