• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

bu ayn28 i canım evlilik yldönümümüz 1 sene olacak 29uda doğum günüm ama yazın tutmuş oteli şimdi daha sezon açılmadığı için :54:

bizde geçen gün konuşmuştuk 3-5 günlük bişyler yapalım diye.yakın çevrede gideris dedik ama küstük..

Barisirz tabide cok kirildim bu kez boyle icime bisey oturdu kaldi gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Barisirz tabide cok kirildim bu kez boyle icime bisey oturdu kaldi gibi.

zamanla unutuluyor kuzum ya tabi insanın içindehepsaklı kalıyo ama yapacak bişide yok işte evlilik çok zor

Slm kizlaaar.ya girip uazamiyorum gelen gidenimiz oluyor gecmis olsuna...siz napiosunuz bakiim.nur16im sen mi kuztin kocisinle bebegimm.takma kafana ve uzun tutma kuslugu.iyi degildir uzun tutmak tatlim.evlili penceler canm bnmmmmm

Slm kizlaaar.ya girip uazamiyorum gelen gidenimiz oluyor gecmis olsuna...siz napiosunuz bakiim.nur16im sen mi kuztin kocisinle bebegimm.takma kafana ve uzun tutma kuslugu.iyi degildir uzun tutmak tatlim.evlili penceler canm bnmmmmm

ben küs klmyı hiç sevmem cnım çok büyük bi kavga etsem bile eşim olsun olmasın.yine konuşurum kırılmam.bnm eşim böyle işte küsüyo hiç konuşmuyo.

Gecmis olsun canim iyiym bnde cok sukur .

Ben çekirge doruk tıp da özlem başak üstünyurt a gidiyorum. bu dr ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmisiniz.

Kızlar konumuz hala günceeeel cevaplarınızı bekliyorum bursadan bu kadar az kişimi var yaaa :26::26:

Back