Ben de iyi bir dr. oldugunu duyarak,arkadaşımın tavsıyesı uzerıne gıtmıştım.
pko var bende de.
sorunum olmasına rağmen 1 yıl bekleyelım demıştı.doğum konusunda uzman olabılır, evet cok canayakın anlayışlı ama infertelite konusunda uzman degıl sanırım. uzman oldugunu düşündugum başka bır dr. bulup ona gıttım. beklemeye hiç gerek yok dedı. ve hemen tedavıye başladı.
eğer sorununuz varsa infertelite konusunda uzman birini bulmanız daha faydalı olur kızlar, sadece guleryuzlu dr.olması yetmıyor.
Çekirge doruktaki Evrim Hanımcanım hangi doktora gittin acaba ismini söyler misin ?
SELAM CANIM NASILSIN ? nasıl gidiyo evrim hanıma gidiyo musun hala ?
Çekirge doruktaki Evrim Hanım
Gidiyorum canim. Bu arada hamileyim ben. Persembe gunu ogrendin.Nasip olursa cuma gunu kese gormeye gidecegiz. Memnun kalirsam devam etmeyi dusunuyorum. Sen naptin?
samsung
AYYY canım çok sevindimyaa evrim hanım sayesindemi oldu?tabi önce rabbim verdi o bi vesilede
Yok canim dogal yollardan oldu. Sadece bu ay ovulasyon testi yapmistim. Bir de bal tarcin corek otu karisimi yaptim. Yumurtalarim catlayacak kadar olgunlasmiyodu. Ise yaradigini dusunuyorum acikcasi. Allah isteyen herkese nasip etsin.
samsung
AMİN canım ya çörek otu bal çok kişi hamile kaldı bu ay onunla bakalım bende deniyeyim sonra
Evet canım, ama ben tüp bebek yöntemıyle bebegıme kavuştum.ŞUAN hamilesin sanırım canım ?
Yumurtlamanda sorun yoksa kist yapabiliyomus. Bilgin olsun cnm. Umudunu hic kaybetme. Bide dusunmemeye calis.
samsung
Evet canım, ama ben tüp bebek yöntemıyle bebegıme kavuştum.
Amin inşallah, isteyen herkese nasip olsun inş.ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım ne kadar bekledin bebişini
Amin inşallah, isteyen herkese nasip olsun inş.
2 aşılama ve 2 tüp bebek macerası. tabı aşılama oncesı yumurta takıbı falan.4 yıla yakın sürdü. 5 yıllık evlıyım.
sabrın sonu selametmiş canım ne mutluuu
Aynen öyle, ben cok inandım Allahıma bılıyordum olacagını. emindim ondan. sadece zamanını beklıyordu.imtihan sonucta. Dua ile sabrettım, nasıp oldu.
Kızımız olacak nasipsesenin adına çok sevindim canım ya cinsiyeti belli mi?
AAAo zaman yapmıyım zaten kistim var
Kızımız olacak nasipse
Yumurtlamanda sorun yoksa yapma bencede.
samsung
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?