Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

canım hangi doktora gittin acaba ismini söyler misin ?

SELAM CANIM NASILSIN ? nasıl gidiyo evrim hanıma gidiyo musun hala ?

Gidiyorum canim. Bu arada hamileyim ben. Persembe gunu ogrendin.Nasip olursa cuma gunu kese gormeye gidecegiz. Memnun kalirsam devam etmeyi dusunuyorum. Sen naptin?

samsung

Gidiyorum canim. Bu arada hamileyim ben. Persembe gunu ogrendin.Nasip olursa cuma gunu kese gormeye gidecegiz. Memnun kalirsam devam etmeyi dusunuyorum. Sen naptin?

samsung

AYYY canım çok sevindim yaa evrim hanım sayesindemi oldu?tabi önce rabbim verdi o bi vesilede

AYYY canım çok sevindim yaa evrim hanım sayesindemi oldu?tabi önce rabbim verdi o bi vesilede

Yok canim dogal yollardan oldu. Sadece bu ay ovulasyon testi yapmistim. Bir de bal tarcin corek otu karisimi yaptim. Yumurtalarim catlayacak kadar olgunlasmiyodu. Ise yaradigini dusunuyorum acikcasi. Allah isteyen herkese nasip etsin.

samsung

Yok canim dogal yollardan oldu. Sadece bu ay ovulasyon testi yapmistim. Bir de bal tarcin corek otu karisimi yaptim. Yumurtalarim catlayacak kadar olgunlasmiyodu. Ise yaradigini dusunuyorum acikcasi. Allah isteyen herkese nasip etsin.

samsung

AMİN canım ya çörek otu bal çok kişi hamile kaldı bu ay onunla bakalım bende deniyeyim sonra

kızlar bnde bugün osmangazi tıptan randevu aldım adnan şahinden nasıl bi doktor varmı bilenn ??..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…