• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

karbonatlı suyu denicem ben şimdi iyi gelir mi dersin yavrum yaa:26:

bnm halam demişti karbonatın zararı olmaz faydası olur.çamaşırlara fln temizlikte kullanırım bn.ayak banyosunda.evi mutfağı temizlerken.kiloyla alıyorum aktardan.yıka karbonatla bişey olmaz belki faydasını görürsün.

bnm halam demişti karbonatın zararı olmaz faydası olur.çamaşırlara fln temizlikte kullanırım bn.ayak banyosunda.evi mutfağı temizlerken.kiloyla alıyorum aktardan.yıka karbonatla bişey olmaz belki faydasını görürsün.

sağol kuşum ee nabıyorsun ne izliyosun şimdi seninde ben gibi sinirin tependedir yatağa yatınca sarılmak istersin ondan beklersin oda hiç oralı olmaz boğasın gelirrr:1::1::1:

sağol kuşum ee nabıyorsun ne izliyosun şimdi seninde ben gibi sinirin tependedir yatağa yatınca sarılmak istersin ondan beklersin oda hiç oralı olmaz boğasın gelirrr:1::1::1:

yk hiç sarılasım gelmio şimdi.candy crush oynuyorum .flm izliyorum tv de sen napıyosun.

yk hiç sarılasım gelmio şimdi.candy crush oynuyorum .flm izliyorum tv de sen napıyosun.

bende umutsuz ev kadınlarını izliyorum ara ara beyazı canım benim hep öle oluyoda ondan :) sen nerde oturuyordun canım

bende canım bazen düşünüyorumda insan sevmese gerçekten once seye katlanamz

öyle tbi canım.lk başta birde erkekler kendini çok kibar nazik tanıtıyo.zamanla belli ediyolar kendilerini.ilk çıktığın zamanları hatırlasana.ne kibar ne asildir kimbilir.

öyle tbi canım.lk başta birde erkekler kendini çok kibar nazik tanıtıyo.zamanla belli ediyolar kendilerini.ilk çıktığın zamanları hatırlasana.ne kibar ne asildir kimbilir.

hehe :1: aynen öleee aşkından geberiyordu bide yani şimdi inat ettimi hayatta geri adım atmıyo:19:

iyimiş o zaman alıomuş bak adama tri atıon bide :DD

iyiliğine iyidir canım ya evlilik yıldönümü hediyesi tatil otel tutmuş 3 günlüğüne istediklerimi elinden geldiğince almaya çalışırda inat damarı tuttunca :27::27:

ayy çok güzel.oldumu yıl dönümün.gittin mi tatile.gitçen mi daha?

bu ayn28 i canım evlilik yldönümümüz 1 sene olacak 29uda doğum günüm ama yazın tutmuş oteli şimdi daha sezon açılmadığı için :54:

Back