Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

canım onuda söledim doktora alakası yok dedi üc kadından 2si mantar dedi o zaman kimse gebe kalamaz dedi enfeksiyonun hamile kalmanı engelleyecek olan enfeksiyondan değil dediiiiii :26:

o zaman iyi cnım.öyle bir durum yoksa.bndede idrar yolu iltahabı oldu bi kere lokosit çok fazlaydı.zor oldu ama atlattım çok şükür.20 iğneden sonra

o zaman iyi cnım.öyle bir durum yoksa.bndede idrar yolu iltahabı oldu bi kere lokosit çok fazlaydı.zor oldu ama atlattım çok şükür.20 iğneden sonra

bendede oluyo arada canım ilaçla atlattım bende iğnesiz şükür

ahhh bu eşlerr bizde öleyiz canım şimdi işe gitti hayırdır

aman herşeye sinirleniyo sustukça tepeme çıktı iyice he.hadi huzurumuz bozulmasın alttan al.kızmasın işte sinirlenmişir alttan al diye diye şiştim artık.eve gelirken daha bağırmaya başlıyo bunaldım artık.besmeleyle girilir eve.

iş stresini eve yansıtıyor desene haklısın tatlım ama erkekler hiç biz gibi düşünmüyor onlara göre problemi hep biz çıkarıyoruz

evet mlesef.ama sinirlerim bozuldu artık.hem suçlu birde gidip yattı.insan bi özür diler.

ayy en sinir olduğum şey işte boğasım geliyor öle yapınca benimkide işe gitti öptü falan filan hiç yüz vermedim geçirmedim bile

ayy en sinir olduğum şey işte boğasım geliyor öle yapınca benimkide işe gitti öptü falan filan hiç yüz vermedim geçirmedim bile

sizndemi aranız bozuk.insan yatıom desin bişey yapsın .daha 1 yıl olmadı evlndiğimiz he.konuşmucam bnde inat ettim.

sizndemi aranız bozuk.insan yatıom desin bişey yapsın .daha 1 yıl olmadı evlndiğimiz he.konuşmucam bnde inat ettim.

bizimde öle canım bugün bizde bi yıllık evliyiz valla sana tavsiye taviz verme ben durunamıyom küsünce hemen barışıyom ama bu sefer yüz vermedim o geldi :44:

yok valla taviz yk artık tepeme çıktı iyice

bende sbah sana söledim ya tatlım şevkete gittim diye kadın doktor olmadığı için muayne olamadım buda bana sölendi ben mi sana şevkete git dedim falan arabayla almaya geldi tamam özele gidicez falan ben istemiyom eve gidelim diye blöf yaptım aaa cidden eve getirdi ayyy ben varya bi delirdim bi delirdim sabahtan beri konuşmuyom yanaştı falan hiç oralı olmadı ben naptım diyo

seninki gece vardiyasında şimdi bu vadiya braz gergin geçiyo kendmden bildiğim üzere.yine ynaşmış.bnmki hem suçlu hem güçlü.

seninki gece vardiyasında şimdi bu vadiya braz gergin geçiyo kendmden bildiğim üzere.yine ynaşmış.bnmki hem suçlu hem güçlü.

benimkininde öle anları çok oluyo canım boşveeer takma kafana bizde yarın inegöle gidecektik ama böle gidebilir miyim bilmiyoom ya çok kaşınıyo falan puuuffffffffff:26:

benimkininde öle anları çok oluyo canım boşveeer takma kafana bizde yarın inegöle gidecektik ama böle gidebilir miyim bilmiyoom ya çok kaşınıyo falan puuuffffffffff:26:

ayy bide kaşıntı var dimi.üff insnda sini oluyo kaşındıkça valla.bkarsın duruma göre canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…