merhaba kızlar ; ben forma yeni üyeyim , Bursada oturuyorum bir yıllık evliyim bebek özlemiyle yanıp tutuşuyorum ama maalesef o gebelik testine bakıp hamileyiiiimmmmmmm diye havalara uçma duygusunu yaşayamadım sizden bana önerebileceğiniz kadın doğum doktor isimleri istiyorumhem bu vesileyle tanışırızzzz YORUMLARINIZ BEKLİYORUMMMM
merhaba canım inşallah hayırlısıyla istediklerin olur :) ben medicabilde dr. oktay altun a gidiyorum 1 kez gittim ama gerçekten gittiğinde ilgili olduğunu falan anlıyosun daha öncesinde esentepetıpta ibrahim avcıya gitmiştim herkez memnunum falan demişti arkadaslarımdan ama ben memnun kalmadım çok fazla yoğundu ve istediğim cvpları alamıyordum kendim sormak zorunda kalıyodum herseyi o sırada ne kadar aklıma gelirse . ama oktay beyi önerebilirim ben çok memnun kaldım. Hayırlı olur inşallah senin için..
Hoşgeldin inşallah allah hayırlısıyla verir bebis Sanada bende bursada oturuyorum bende bebis yok ama yıldırım doruk hastanesinde gizem yildirim çekirge doruktada evrim hanim 2 arkadaşım doğum yaptı bu doktorlardan çok memnun kaldı ilgili ve iyi doktorlar gerçekten tavsiye ederim
Dikkaldirimdayim cnm çalışıyorum desinatorum 24 yaşındayım 2 yıllik evliyim sen
Hosgeldin. Bende yildirimda oturuyorum. Cuma gunu cekirge doruk' taki Evrim Hanima gidecegim. Iyi bir doktor oldugunu duydum.
samsung
teşekkür ederim canım esentepeyi biliyorum ama medicabili bilmiyorum senin bebiş var sanırıım
Bende evime hem yakin olduğu için evrim hanıma gitmeyi düşünüyorum bebek dusunuyoruz ama pko var o yüzden bir doktorla ilerlemek istiyorum doğuma kadar
evettt :) oğluşum olcakk hayırlısıyla Allah isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla canım. Bende ilkkez gittim dediğim gibi dr çok ilgili bundan dolayı tercih ettim açıkcası
Evrim hanımı bende çok duydum . İnşallah umduğunu bulursun cuma günü haber verirsin hangi sebepten gideceksin canım ?
Bebek dusunuyoruz kontrole gidecegim bu yuzden. Kistlerim vardi onlar ne alemde bakalim. Gecer demislerdi gerci. Yarin yazarim gidince canim.
samsung
bendede kis var zararsız ama tembellik yapıyo dediler canım inşallah geçmiştir seninkiler de tez zamanda rabbim bebiş verir (HEPİMİZE)
Insallah canim. Allah isteyen herkese versin bebisleri. Benim de zararsizdi ilac felan vermemisti doktor. Gerek yok demisti.
samsung
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?