Bursalı arkadaşlar yeter artık bizde buluşalım :))

melis16

Senin gonlun degişirse,dunya değişir. .
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
1.755
30
363
mrb kızlar bir kaç yıl önce sağolsun ayça arkadaşımız sayesinde güzel buluşmalar yaptık..ve gerçekten kendi adıma çok güzel dostluklar edindiğimi söyleyebilirim.ayçacım sen gittin bursa buluşamıyor lanetledin mi şekerim :)).. ARKADAŞLAR buluşmaya katılmak isteyen lütfeen sayfaya destek versin.havaların güzelleştiği şu günlerde evlere tıkalı kalmayalım.:21:

Bu arada beşevlerde oturan arkadaşlar varsa da yazsın ben beşevlerdeyim.

bencede buluşabiliriz çokta güzel olur ben 9 aydır bursadayım 9 ay önce istanbuldan bursaya evlendim.. buradada arkadaşım yok harika olur bence

Bende eğer beşevler kültür taksi civarında oturuyorum.seyhanlar markete yakınım.evet inşallah bu defa buluşma olacak öyle umud ediyorum..özellikle beşevler ve çevresinden destek bekliyorum.

eğer biliyorsan yazıcaktım eğerde kalmışım :)

eğer biliyorsan yazıcaktım eğerde kalmışım :)

olsun ben anladım cnm :) bu arada beklerimmağazayada cnm evim ihsaniyede vergi daireler karşısında pzara geliyorsan falan bilirsin :) beklerim herzaman ama buluşma meselesini ayarlayalım yaa çok güzel olur bence :)

ama pek yazan olmadı yok pek kimse galiba ?

olsun ben anladım cnm :) bu arada beklerimmağazayada cnm evim ihsaniyede vergi daireler karşısında pzara geliyorsan falan bilirsin :) beklerim herzaman ama buluşma meselesini ayarlayalım yaa çok güzel olur bence :)

ama pek yazan olmadı yok pek kimse galiba ?

evet biliyorum pazar yerini..yazarlar merak etme bence zaten çoğu insan bir hareket olmadığını gördüğü için katılım yapmıyor.sayfayı güncel tutarsak katılım olacağından eminim..hemşerilerim yalnız bırakmaz :))

Kızlar ben de Gemlik'te oturuyorum. Bir buluşma ayarlanabilirse bir aksilik olmadığı sürece katılırım.:16:

bende bursa ihsaniye de oturuorummmm.... burayı yenı gordummm =))))))

h.b =)))) yaaa benm asıl amacımmm şu...diyet yapanlarr var mııı... bırlıkte yapabılır mıyızzz dıyee???? tek basıma yurumek ıstemıorummm.. dıyet arkadası arıyorum kendımee =)

sayfayı takip et belki sana eşlik edicek komşu bulursun :)

aynen kesınlıkleeee....=))))) inşallaaahh dıyorummm =)

Merhaba Melisciğim nasılsın hayırlı olsun topiğin:1::46:Buluşma olursa kısmet olursa bende gelirim canım:34::3:

selam kızlar bende bursa yeşil yaylada oturuyorum bende yürümede kendime arkadas istiyorum bana eşlik eden olurmu ....

Back