• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURSALI ARKADAŞLAR ÇOK ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

AYSHE9388

'''''Olduğu KADAR olmadığı KADER...!!! ''''
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.356
1.106
148
Selam arkadaşlar Bursada 1.5 yıllık evliyim
1,5 yıl kirada oturduk şuan ev almak istiyoruz bi haftadır gezmediğimiz yer kalmadı ya yer düzgün değil yada ev ulaşımı kolay olsun ortam nezih olsun birde uçuk fiyatlar olmasın istiyoruz :KK51::-) biliyorum çok şey istiyoruz ama sizden fikir istiyorum sizce hangi semtten almalıyım bana fikir verirseniz çok sevinicem :KK36::KK36:

Bursayı görünce atladım ama yardimci olamayacagim sadece 2 aydır burda yaşıyorum :) Rabbim gönlünüze göre versin :)

Ben nıluferde oturuyorum burası tamda anlattığınız gıbı temiz nezıh yasam kalıtesı yüksek avm gıbı toplu yerler oldukça yakın bı üçer tavsiye edrım kendı evimiz bizim 140 bine aldık 32 bin kadar ıcıni yenıledım apartman 10 yıllık falanda eger sen sıfır 3 artı 1 bı ev alacaksan 240 gözden çıkar derim

uygun istiyorsanız mudanya fethiye bizde zamanında çok aramıştık

1,5 yıl kirada oturduk şuan ev almak istiyoruz bi haftadır gezmediğimiz yer kalmadı ya yer düzgün değil yada ev ulaşımı kolay olsun ortam nezih olsun birde uçuk fiyatlar olmasın istiyoruz :KK51::-) biliyorum çok şey istiyoruz ama sizden fikir istiyorum sizce hangi semtten almalıyım bana fikir verirseniz çok sevinicem :KK36::KK36:
Sizin gönlünüzden geçen hangi taraflar ve ortalama bütçeniz nedir?

mudanyada 80,000 lirayada bulabilirsiniz 2+1

Sizin gönlünüzden geçen hangi taraflar ve ortalama bütçeniz nedir?

Selam ihsaniye cok istedik ama cok pahali olmadi artik umudu kestik :'( fethiye karaman olabilir aslinda cok kararsizim yeni uygun tek yunuseli hamitler millet mah ucevler falan var oralarda merkeze uzak

Ben nıluferde oturuyorum burası tamda anlattığınız gıbı temiz nezıh yasam kalıtesı yüksek avm gıbı toplu yerler oldukça yakın bı üçer tavsiye edrım kendı evimiz bizim 140 bine aldık 32 bin kadar ıcıni yenıledım apartman 10 yıllık falanda eger sen sıfır 3 artı 1 bı ev alacaksan 240 gözden çıkar derim
Gulumseyin niluferdesiniz :-) bende oralardan istiyorum ama tabi butceyi cok fazla asiyo yuz altmis cikabilecegimiz son rakam :-(

Selam ihsaniye cok istedik ama cok pahali olmadi artik umudu kestik :'( fethiye karaman olabilir aslinda cok kararsizim yeni uygun tek yunuseli hamitler millet mah ucevler falan var oralarda merkeze uzak
Kestel de uygun evler var düşünürseniz.Bir de 180 civari özdilek geçit altınşehir taraflarında var sanırım.Umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz.

Selamlar
Millet mh. düşünebilirsiniz. Hem altıparmak heykel gibi şehir metkezine nispeten yakın 20-25 dk, hem de mahalle komple yeni ve fiyatlar uygun, 140 bine filan rahat sıfır daire bulursunuz. İnsanı da genelde yeni evli çiftler.

Kestel de uygun evler var düşünürseniz.Bir de 180 civari özdilek geçit altınşehir taraflarında var sanırım.Umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz.
Gecit tam olarak neresi canim ? Tesekkur ederimm

Selamlar
Millet mh. düşünebilirsiniz. Hem altıparmak heykel gibi şehir metkezine nispeten yakın 20-25 dk, hem de mahalle komple yeni ve fiyatlar uygun, 140 bine filan rahat sıfır daire bulursunuz. İnsanı da genelde yeni evli çiftler.
Selam tatlm oralarada baktik yuzseksen iki yuz diyorlar yuz elli birinci kat arkaya bakanlar falan kalmis orasida artik cok pahali oldu malesef :'(

3 yıl oldu Bursa ya geleli. Geldiğimden beri ucevlerde oturuyorum. Cok seviyorum burayı. Sessiz,sakin. Sehir Merkezi'de uzak gelmiyor. Bindiniz mı 6/f ye heryer kolay. Etrafımız market,saglık Ocağı'na yürüyorum. O yonden iyi ama ev fiyatları uçmuş burda da biraz. En son baktığım 3+1 ev 230 bindi.

Memnunsun yani canm esim istiyor oralardan ama bana uzak gibi geldi sanki metro falan yokya o yuzden yuz altmisa falan var cunku oralarda

Selam tatlm oralarada baktik yuzseksen iki yuz diyorlar yuz elli birinci kat arkaya bakanlar falan kalmis orasida artik cok pahali oldu malesef :'(
Yok canım benim daha geçen bi akrabam ordan aldı 150 civarına, sıfır fıstık gibi. İyi araştırmak lazım

Back