çok güzel anlatmışsınızda.. nasıl olucak ben başaranda oturuyorum.. arabam yok.. kent meydanı heykel de filan bi buluşma ayarlasak bu seferde çocuklarla dışarıda olucak.. ama tanışıp baktık anlaştılar ewlerimizde buluşabiliriz.. benim ewim müsait.. bi buluşma ayarlayabiliriz.. benim oğlum 14 aylık.. inş anlaşırlar..
yaşça küçük bir bebek için oğlumdan ideal arkadaş olamazama ben akranı olsa yada bir kaç ay büyük olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. yine de denemekte fayda var. en az 3 kişi olalım ama biraz bekleyelim bakalım belki sesimizi duyanlar olur. bu arada ne iş yapıyorsun canım tanışalım bari ben ilknur 33 yaşındayım, öğretmenim
aydaş olmaları onlar için iyi olur, ama az büyük yada küçük de olabilir. aslında ben bunu teklif ederken henüz kıştı, şimdiyse mevsim bahara ordan da yaza dönecek ve bu canavarları evde tutmak imkansızlaşacak. netleştirirsek bir araya gelebilirizbenim kızım 27 aylık,namazgahta oturuyorum,birkaç ay içinde netleştirip çekirgedeki biber kreşe kızımı göndermeyi düşünüyorum,haftada 3 gün falan...ama bu oyun grubunu da iyi düşünmüşsün,birkaç kişi daha aynı yaş grubundan bulup bi ara hem tanışıp hem tanıştırabiliriz çocukları...benim kaldığım apartmanda 2-3 yaş daha büyük çocuklar var,ama benim kafama uymuyor?;((
aydaş olmaları onlar için iyi olur, ama az büyük yada küçük de olabilir. aslında ben bunu teklif ederken henüz kıştı, şimdiyse mevsim bahara ordan da yaza dönecek ve bu canavarları evde tutmak imkansızlaşacak. netleştirirsek bir araya gelebilirizbenim kızım 27 aylık,namazgahta oturuyorum,birkaç ay içinde netleştirip çekirgedeki biber kreşe kızımı göndermeyi düşünüyorum,haftada 3 gün falan...ama bu oyun grubunu da iyi düşünmüşsün,birkaç kişi daha aynı yaş grubundan bulup bi ara hem tanışıp hem tanıştırabiliriz çocukları...benim kaldığım apartmanda 2-3 yaş daha büyük çocuklar var,ama benim kafama uymuyor?;((
merhabalar,
biz ekim ayında bursa'ya taşındık ertugrulkentte oturuyoruz, burda kimsemiz yok malesef! Benimde 13,5 aylık bir oğlum var sizinkilere göre küçük gibi ama bizimde aydaslarimiz çıkar belki ortaya, apartmanımda cok cocuk var hem de akran sayılırlar ama komşularımın hiçbirini tanımıyorum, oğlum sürekli benle vakit geçirdiğinden park'ta falan diğer cocuklara hic yanaşmıyor oynamayı bilmiyor bende cok üzülüyorum sosyal bir cocuk olmasını istiyorum! Dışarda yada evde farketmez ben her türlü uyarım oglusum mutlu olsun yeterkiinşallah bir grup kurulabilir
ben bu konuyu görüncee acayipp sewindim walla gerçekten içimden geçenler bunlar benmde umarım kurarız bir grup benmde 6 ocak 2011 doğumlu bir oğlum war 24 yaşındayım beşewler üçewlerde oturuorumm umarım kaynarışırz arkadaşlarr
Selam hanımlar geri dönüşler artıyor artık hareket etme zamanı sanki :) Havalar ısındı açık hava çocuklara iyi gelir, ben hemen her gün parka götürmeye başladım ve inanın davranışları olumlu yönde değişti, artık daha az çekingenlik gösteriyor. Neyse sadede gelelim, yer tarih zaman konuşalım, aslında kreşte oyun gurubu açtıralım diyen arkadaşın da fikrine sıcak bakıyorum açıkçası. Bence yazı böyle geçirelim ama kışa bu kreş işini hep beraber düşünelim. Hem o zamana kadar kimler kalıcı kimler değil anlaşılmış olur. Şimdi ben size müsait olduğum zamanları söyleyeyim: Salı 13:00'den sonra, Çarşamba ve Perşembe 14:00' den sonra müsaitim. Haftasonları da olabilir. Nilüfer tarafları işime gelir ama ortak karara da uyarım. Şimdi sizlerin şartlarınızı duyalım ve artık icraata geçelim ne dersiniz?
merakla okudum tüm mesajları... çok da sevindim bu başlığı görünce..
ama bi baktım, öylece kalmışsınız kızlar.
Özlüce'de oturuyorum. yakınımızda uygun bir ortam var, havalar da çok güzel. Karaca diye bir mekan var. bizler için de iyi olur, kuzularımız için de bahçesi mükemmel.
Benim kızım 28 aylık şu anda.
Ben de bursaya yeni taşındım, kimseyi tanımıyprum henüz.
Kızım çok yalnız benimle... hep benimle olduğu için, iyice 'anneci'' oldu. çocuklarla beraber olmaktan çekiniyor, birisinden bişey isteyemiyor... hep bana bakıyor. sosyal ve kendine güvenen bir çocuk olması için, yaşıtlarıyla beraber olması gerektiğinin farkındayım ama, etrafta da tanıdığım kimse yok.
Toplaşalım mı? Eminm çok keyifli olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?