Bursal hanmlar 12 Aralk Cumartesi gn buluuyoruz :))

kızlarr nasıldıı buluşmanıız
2 aydır iş bulamamıştım başlamam tamda buluşma haftasına denk geldi inşallah bidahaki buluşmada tanışmak dileğiyle opuyorumnanaktan

kızlarr nasıldıı buluşmanıız
2 aydır iş bulamamıştım başlamam tamda buluşma haftasına denk geldi inşallah bidahaki buluşmada tanışmak dileğiyle opuyorumnanaktan

buluşma çok güzeldi yeni arkadaşlarıda çok sevdim umarım en kısa zamanda yine görüşürüz

evt kızlar çok güzel birgündü gerçekten.bende çok memnun oldum bugün.gelmeyen arkadaşlarada kırgınım dolunaycım lafım sana okursan tabi

evet gerçekten çok güzl bi gündü.insan yüzüne hasret kalmıştım tam bana göreydi:)benim oluş olmadan mutlaka tekrarlayalım olur mu:)

harıka bır gundu hepınıze çok teşekkür arkadaşkar kusura bakmayın erken kalkmak zorunda kaldım ama o kısacık zaman da bıle çok sevdım sızlerı

ben bugün ne çok konuşmuşum öyle fazla iletişim içinde değilim sanırım ondan çenem düşmüşşşşş yaaaaa....kaydirigubbakcemile3

Çok güzel hoş sohbetli bir gündü. yeni arkadaşlarımı tanıdığım için eski arkadaşlarımı da gördüğüm için çok mutlu oldum. ıyiki hepiniz varsınız...

Çok güzel hoş sohbetli bir gündü. yeni arkadaşlarımı tanıdığım için eski arkadaşlarımı da gördüğüm için çok mutlu oldum. İyiki hepiniz varsınız...

aynen canım iyiki sende varsın.mucuks şekerime.:nazar:

evet gerçekten çok güzl bi gündü.insan yüzüne hasret kalmıştım tam bana göreydi:)benim oluş olmadan mutlaka tekrarlayalım olur mu:)

inşallah canım bencede çok güzel bi gündü.ben çok keyif aldım sizleri tanımaktan.görüşmek üzere.

:teytey:
ben bugün ne çok konuşmuşum öyle fazla iletişim içinde değilim sanırım ondan çenem düşmüşşşşş yaaaaa....kaydirigubbakcemile3

paylaşım güzel şeydir boşver.konuşıcaz tabi nıye buluştuk iyi yaptın canm

Back