- Konu Sahibi aycaaaaaaa
buluştuk ama ben daha sonra eklicem resimleri..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr nasıldıı buluşmanıız
2 aydır iş bulamamıştım başlamam tamda buluşma haftasına denk geldi inşallah bidahaki buluşmada tanışmak dileğiyle opuyorumnanaktan
Çok güzel hoş sohbetli bir gündü. yeni arkadaşlarımı tanıdığım için eski arkadaşlarımı da gördüğüm için çok mutlu oldum. İyiki hepiniz varsınız...
evet gerçekten çok güzl bi gündü.insan yüzüne hasret kalmıştım tam bana göreydi:)benim oluş olmadan mutlaka tekrarlayalım olur mu:)
ben bugün ne çok konuşmuşum öyle fazla iletişim içinde değilim sanırım ondan çenem düşmüşşşşş yaaaaa....kaydirigubbakcemile3
evet gerçekten çok güzl bi gündü.insan yüzüne hasret kalmıştım tam bana göreydi:)benim oluş olmadan mutlaka tekrarlayalım olur mu:)
ben bugün ne çok konuşmuşum öyle fazla iletişim içinde değilim sanırım ondan çenem düşmüşşşşş yaaaaa....kaydirigubbakcemile3
anlaşılan çok sey kaçırmışım ben![]()
inşallah canım bencede çok güzel bi gündü.ben çok keyif aldım sizleri tanımaktan.görüşmek üzere.