Bursal hanmlar 12 Aralk Cumartesi gn buluuyoruz :))

gelemiyorum ayçaa ama bi bursaya geldiğimde burdan yazarım size müsait olanlarla toplanırız
yılbaşından sonraki hafta gelmeyi düşünüyorum net deil ama netleşsin haber veririm

gelemiyorum ayçaa ama bi bursaya geldiğimde burdan yazarım size müsait olanlarla toplanırız
yılbaşından sonraki hafta gelmeyi düşünüyorum net deil ama netleşsin haber veririm

Merhaba arkadaşım kısmet olursa geldiğinde görüşürüz evin uzakmış.. :( çok eğleniyoruz buluşmalarda.

ayy özür dilerim :( yazıyomuş bekar diye görmedim .. :kedi: umarım daha güzel işler nasip olur. kaç yaşındasın. Ben 24 yaşındayım. 2 yıllık evliyim.

inşallaah cnm bnm =)
23 olucaam ama bugün 22 deyiim kaydirigubbakcemile3

meraba kızlar.inşallah bende gelicem.bu defa herkes gelir inşallah...

selam Meltemşahin. Bu cumartesi Ben, Ayça, Melis16 kesin gelecek olanlar :) zoia arkadaşımız da sanırım katılacak. Umarım güzel bir gün geçiririz. Ee haniii bu kadarmıyız? Başka Merak eden yok mu buluşmayı kızlar. sositososito

Evet bayanlar son kadroyu sayıyorum.... Ben, Melis16, Ayça, Meltemşahin, Papuli, Rapunzel.... Bir ihtimal Bebeğimiz ve Zoio(kesin değil dimi cnm senin net bişey söyledin mi?) Yok mu? katılımı arttıraaaaaaan.... :dance: :teytey: Cemredenizcim üzüldüm gelememene başka bahara seninlede... :1hug:

Evet bayanlar son kadroyu sayıyorum.... Ben, Melis16, Ayça, Meltemşahin, Papuli, Rapunzel.... Bir ihtimal Bebeğimiz ve Zoio(kesin değil dimi cnm senin net bişey söyledin mi?) Yok mu? katılımı arttıraaaaaaan.... :dance: :teytey: Cemredenizcim üzüldüm gelememene başka bahara seninlede... :1hug:

yabadabadu arkadaşımızda gelıoo bu listeye ek olarak..

Yaaa kızlaaarr ben çok gelmek istiyorum hatta melis16 nın başının etini yiyodum bu konuda hep.ama yeni işe işe başladım izin alamamkiii.cuma günü doktora gidicem öğleden sonra 3 de randevum var.erken bi saatte çıkabilirim işten cuma günü olmazmııııııııııııııııı:))) lütfeeeeeeennnnnn

Back