- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
bende katılmak istiyorumm bu sefer buluşmaya doğ.günümü kutlıcaktım ama ayarlayabilirsem sizleride görmüşş olurum =)
gel cnm beraber kutlarız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende katılmak istiyorumm bu sefer buluşmaya doğ.günümü kutlıcaktım ama ayarlayabilirsem sizleride görmüşş olurum =)
gel cnm beraber kutlarız :)
olleey hihoyyyt hihoyyyt
gelemiyorum ayçaa ama bi bursaya geldiğimde burdan yazarım size müsait olanlarla toplanırız
yılbaşından sonraki hafta gelmeyi düşünüyorum net deil ama netleşsin haber veririm
bu arada tanışmadık seninle.. Adın ne? Yeni evlimisin? Gel buluşmaya kesin allah kısmet ederse. :)
bekarıım cnm
ismim zeynep =)
snracıma 2 aydır ev kızıyım işsiiz kaldıım böyle işte
Merhaba arkadaşım kısmet olursa geldiğinde görüşürüz evin uzakmış..çok eğleniyoruz buluşmalarda.
ayy özür dilerimyazıyomuş bekar diye görmedim .. :kedi: umarım daha güzel işler nasip olur. kaç yaşındasın. Ben 24 yaşındayım. 2 yıllık evliyim.
inşallaah cnm bnm =)
23 olucaam ama bugün 22 deyiim kaydirigubbakcemile3
meraba kızlar.inşallah bende gelicem.bu defa herkes gelir inşallah...
kızlar ben gelemıycem sızı sevıyorummmm hulyacımmm aycacımm
mmucxxxxxxxxxx
Evet bayanlar son kadroyu sayıyorum.... Ben, Melis16, Ayça, Meltemşahin, Papuli, Rapunzel.... Bir ihtimal Bebeğimiz ve Zoio(kesin değil dimi cnm senin net bişey söyledin mi?) Yok mu? katılımı arttıraaaaaaan.... :dance: :teytey: Cemredenizcim üzüldüm gelememene başka bahara seninlede... :1hug: