Bursal hanmlar 12 Aralk Cumartesi gn buluuyoruz :))

hayırlı olsun yeni işin canım üzüldüm ya cumartesi gelecek arkadaşlar gelemez bu defa haksızlık olazmı ? inan üzüldüm hayırlısı artık

hayırlı olsun yeni işin canım üzüldüm ya cumartesi gelecek arkadaşlar gelemez bu defa haksızlık olazmı ? inan üzüldüm hayırlısı artık

yabadabaduuuuuu yupppiiii geliyorum şekerim işe devam etmeme kararı aldım pek içime sinmedi.başka yerlere bakıcam.yaniiii cumartesi geliyoruuumm şekeeerr:))

yabadabaduuuuuu yupppiiii geliyorum şekerim işe devam etmeme kararı aldım pek içime sinmedi.başka yerlere bakıcam.yaniiii cumartesi geliyoruuumm şekeeerr:))

Çok sevindim gelebilmene. Cuma olsun dediğindede ben gelemicektim o yüzden sesimi çıkarmadım :1closedeyes:. Umarım daha güzel bir işyeri bulursun...

dolunaycım sevindim valla hadi bekliorum dört gözle mucuk
sevcan kız sen hala calısomusun

:teytey:

kızlar ya bende işe başladım bugüün
ctesi durum nasıl bilmiyorum tüm gün diyolar kaçamak yapmaya çalışırım ama ilkgünlerdende izin alabilirmiyim bilmiyoruum

Herkese Günaydın bayanlar....
Yarın kent meydanının neresinde buluşuyoruz? kesin saat ve kesin gelecekler bilgi versin ona göre bekleyelim. opuyorumnanaktan

bulusunca neler yasandi bi yazarmisiniz kizlar coook merak ediyorum guzel bisey olmali yaaa ben gelemiyorum hic bir yerine gidemem turkiyemn uzaktayim oooof oooof!!!

bulusunca neler yasandi bi yazarmisiniz kizlar coook merak ediyorum guzel bisey olmali yaaa ben gelemiyorum hic bir yerine gidemem turkiyemn uzaktayim oooof oooof!!!

bi araya gelip hoş bi sohbet oluo tatlımm..sanki daha önceden tanışıomuş gibi aynen 40 yıllık dostlar gibi..bişeyler yenıo içilıo zamanın nasıl aktığı belli oluo inanki..resim çekersek koyarız bakarsın..

ben de varım allahtan bırr aksılılk çıkmazsa canolar
yarın goruşuruz

grşz tatlmm

kzlar bende çok isterim gelmeyi ama eşim müsade etmiyo(((((((((((((((((((((((

canım eşin musait deilmi o getirsin seni yanımıza bıraksın..olmazmı ölee ..

kızlar yarın 13 de buluyoruz yani annemdeydım bugün giremedim nete.zoi gelmiomusun şimdi üzüldüm valla

saat 13 de burgerkingin önünde tamam mı kızlar? son anda okuyanlarda cıksın gelsin.kent meydanındayız kocaları izin vermeyenler benimkide vermıodu ama 7 aydır görüştüğüm cok cici dostlarım var biraz ikna etmeye çalışın.ilk buluşma kültür parkta olmuştu eşim almaya gelmişti beni.tedirgin oluncak birşey yok hadi hayırlısı yarın görüşmek üzere mucuks şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…