Merhaba... benim yaşadıklarımı bir kişi daha yaşamasın die konu açmak istedim Bursa’da Pembe Mavi hastanesine kese görmeye gittiğimde ilgili doktor keseyi hcg’mi kafasından hesaplayıp göremediğini söyledi yetmedi kendine güvenmeyip radyoloji uzmanına gösterdi kese yok denildi... Sonra masasına oturduk bana ve aileme bunun yüzde yüz sağlıksız bir gebelik olduğunu mutlaka görmüş olmamız gerektiğini yada dış gebelik olabileceğini söyledi hcg bakmadı bugün hiç birşey yeme kürtaj için akşam halledelim dedi ailece ordaydık neye uğradığımızı şaşırdık hcg ve progestan testi istemişti onu yaptırmaya başka bi hastaneye gittim sonuçlar çok iyi çıkınca tekrar aradım söyledim bana şaşırdığını sağlıklı bir sonuç olduğunu yarın bir daha ultrasonda görmek istediğini söyledi bende başka bi doktora girdim direk beni ultrasona aldı minicik bir kese görüyorum dedi ve ben ordan çıktm stresten de kanama yaşadm ertesi günü pembe mavideki doktor randevumdan önce beni arayıp sağlıklı sonuçlar dediği halde kürtaj gerekirse geç bir saate randevu almışşnz dedi iyice delirdim... gittim ve keseyi gördü hiç kürtaj konusunu açmadı bile orda özür bile dilenmedi... bebek nitekim 4 haftalk geç döllenmeydi... çok paralar verip gittiğiniz yerlere güvenmeyn araştırın biz kürtaj ücreti sorduğumzda kendi isteğiniz ise fiyat 2000 dediler bu hastane zaten çatır çatır kürtajdan para kazanıyormuş öğrendiğim kadarıyla... diğer doktorları bilemem ama benim gittiğim doktor gerçekten tecrübesiz biri dikkat edin diye uyarmak istedim