slm kizlar bana acil cvp yazinn yaaa sesismi duyan yokmu......... bursada estem guzellik merkezinde lazer epilasyon yaptiran varmi acill yardim ...........
bende hem lazeer epilasyon hem iğneli yapan iyi bir yer aramaktayım henüz karar vermedim
ya yüzümdeki tüyler sarımtırak benim lazer görmez diyolar iğneli mi yaptırsam ki
aynen yaa..benim de tüyler açık renk o kadar acıdan sonra işe yaramadı demesnler bize?
aynen yaa..benim de tüyler açık renk o kadar acıdan sonra işe yaramadı demesnler bize?
aslında siyah tüyü görüyor benim favoriler siyahtı eskiden şimdi açıldı renkleri sarı gibi oldular öyle daha kötyü oluyor güneşte falan şimdi görmek lazer benim o tüyleri diye düşünüyorum hemde inceldiler zaten benimkiler iğneli mi yaptırsam diyorum ama o da çok acıyormuş ya nasıl dayanıcam offf
aslında ben parasında falan değilim bitsinler yete kaliteli güvenilir bir merkez olsun yeter
o yüzden memnun kalan arkadaşlar Bursada hangi merkeze ya da salona gidiyorlar?[/QUOTE
benim arkadaşım estetik internationalde yaptırdı..çok memnun..öyle aşırı acısı da yokmuş..aleksandr ve ütüleme yapıyolarmış..biri yüze biri vücudaydı hangisi nereye unuttum şmdi:)
bursa da ben de koltukaltı tüylerimden kurtulmak için iyi bir yer arıyorum..ama tüylerim yumuşak ve açık kahve..zor ama bakarız diyolar
Bursada şu an yaptıranlar ve daha önce yaptırmış olanlardan daha fazla yorum alabilir miyimm
Bursada şu an yaptıranlar ve daha önce yaptırmış olanlardan daha fazla yorum alabilir miyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?