• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon bursadaki lazer epilasyon hakıında bilgi almak istiyorum acil yardım kızlar !!!

bur_mus

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
1.257
279
373
öncelikle herkese merhaba :) biz eşimiçin sırt ve omuz bölgesi lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyoruz. ama hangi firmaya güveneceğimize karar veremedik. 3 veya 4 firmayla görüştük fakat hangisinde yaptıracağımızı bilmiyoruz .... hangi ışık tedavisi iyi olur bilgi sahibi olan arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum.......

slm kizlar bana acil cvp yazinn yaaa sesismi duyan yokmu......... bursada estem guzellik merkezinde lazer epilasyon yaptiran varmi acill yardim ...........

slm kizlar bana acil cvp yazinn yaaa sesismi duyan yokmu......... bursada estem guzellik merkezinde lazer epilasyon yaptiran varmi acill yardim ...........

Merhaba bursa da bende bi merkeze başladım fakat daha ilk seansımı yaptırdım.Doktorum çok iyi fakat ilk seansta bende gereken sonucu almadığını söyledi.amaç daha fazla para koparmak mı yoksa gerçekten sorun bnm cildimmi bilemiycem ama sana bursada başka bi yer ismi verebilirim

tatlım ben yaklaşık 1,5 yıldır bursada tüylerimden kurtulmaya çalışıyorum.fsm de iki yer var karşılıklı bunlarda est.....a int.lı tavsiye ederim .ama hangi ışın falan onlar kıllara bakıp karar veriyorlar bursada 4 şubeleri var.korupark zaferplasa fsm bi de çekirge

bursa da ben de koltukaltı tüylerimden kurtulmak için iyi bir yer arıyorum..ama tüylerim yumuşak ve açık kahve..zor ama bakarız diyolar:(

Merhaba ben de bir süredir lazer epilasyon merkezi araştırması yapıyorum. Esteticare ile ilgili olumlu şeyler okudum. Önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyorum. Gelişmeleri yazarım. Araştırdım ama yine de endişelerim var tabi. Esteticare ile ilgili ilave değerlendirmesi olacak olan var mı?

Bu arada esteticare sitesine girip lazer epilasyon fiyatları kısmındaki bilgileri doldurursanız mail adresinize fiyat listesini gönderiyorlar bilginiz olsun..

bende hem lazeer epilasyon hem iğneli yapan iyi bir yer aramaktayım henüz karar vermedim
ya yüzümdeki tüyler sarımtırak benim lazer görmez diyolar iğneli mi yaptırsam ki:53:

aynen yaa..benim de tüyler açık renk o kadar acıdan sonra işe yaramadı demesnler bize?

aslında siyah tüyü görüyor benim favoriler siyahtı eskiden şimdi açıldı renkleri sarı gibi oldular öyle daha kötyü oluyor güneşte falan şimdi görmek lazer benim o tüyleri diye düşünüyorum hemde inceldiler zaten benimkiler iğneli mi yaptırsam diyorum ama o da çok acıyormuş ya nasıl dayanıcam offf
aslında ben parasında falan değilim bitsinler yete kaliteli güvenilir bir merkez olsun yeter
o yüzden memnun kalan arkadaşlar Bursada hangi merkeze ya da salona gidiyorlar?

aynen yaa..benim de tüyler açık renk o kadar acıdan sonra işe yaramadı demesnler bize?

aslında siyah tüyü görüyor benim favoriler siyahtı eskiden şimdi açıldı renkleri sarı gibi oldular öyle daha kötyü oluyor güneşte falan şimdi görmek lazer benim o tüyleri diye düşünüyorum hemde inceldiler zaten benimkiler iğneli mi yaptırsam diyorum ama o da çok acıyormuş ya nasıl dayanıcam offf
aslında ben parasında falan değilim bitsinler yete kaliteli güvenilir bir merkez olsun yeter
o yüzden memnun kalan arkadaşlar Bursada hangi merkeze ya da salona gidiyorlar?

o yüzden memnun kalan arkadaşlar Bursada hangi merkeze ya da salona gidiyorlar?[/QUOTE
benim arkadaşım estetik internationalde yaptırdı..çok memnun..öyle aşırı acısı da yokmuş..aleksandr ve ütüleme yapıyolarmış..biri yüze biri vücudaydı hangisi nereye unuttum şmdi:)

bursa da ben de koltukaltı tüylerimden kurtulmak için iyi bir yer arıyorum..ama tüylerim yumuşak ve açık kahve..zor ama bakarız diyolar:(

dağ çiçeği beni arkdş olarak eklermisin ya:( sen burun ameliyatı olmşssn sanırım ben çok kötü bunalıma girdim az tecrübelerinden banada bahsetsen:( benm burnum baya kalkık ve şişman duruyor. ayrıca kaşımın arasında kemik gibi bişe şişmişmi neyse artk bunalıma girdim 24. günüm:(

Bursada şu an yaptıranlar ve daha önce yaptırmış olanlardan daha fazla yorum alabilir miyimm

canim benim esim basladi esteticare gayet memnunuz :) bende koltukalti ve genital bogeyi yaptirmayi dusunuyorum ama bebegim olsun oyle koltukalti 1 seans 45 lira genital bolge 1 seansi 145 lira :)) orayla git bi gorus derim cok guzel biyer :))

sanırım burda reklam içeren bir şey yazamıyoruz, merkez adı da vermek istemiyorum aslında ama ben gitmeden önce inernetten bir araştırma yaptım, aynı zamanda gidenlerin aldığı sonuca baktım, anladığım kadarıyla önemli olan cihazdı. ve yanılmadım. gideceğim yeri seçerken cihazın alexandrite olmasına dikkat ettim, ilk gittiğim yer kapandı, 2.si çok pahalıydı,ona giderken 2.bir yere yönelme ihtiyacı duydum vs.. sonuçta 3 farklı yer denemiş oldum, üçünden de sonuç aldım, para boşa gitmedi, zamanım da.. çünkü üç yerde de alexandrite cihaz kullanılıyordu.bunu ciddiye alırsanız asla pişman olmazsınız. (sadece yüz bölgesi gibi ince tüyler de etkili değil, geri kalan kısımlarda %100 işe yarıyor)

İlk lazer epilasyona başlarken ben de bu siteyi bol bol ziyaret etmiş sayfalarca yorumu okumuş, kimsenin evet bitti dediğini göremeyince de hayal kırıklığına uğramıştım. ama anlıyorum ki herkes ilk aşamalarda forumları ziyaret ediyor, sorununa çözüm bulduktan sonra da buralara uğramıyor.
Ben her bölge için 4-7 seans arası gittim ve tüylerden kurtuldum diyebilirim. tabiki her bölgede hala bir kaç adet de olsa çıkıyor ama bu işe yaramadığından değil. Seansa giren kişinin dikkatsizliği-bazı bölgeleri atlaması, dönem dönem bazı tüylerin uykuya yatıyor olması, hatta seansın regl döneminin öncesi ya da sonrasına denk gelmesi sebepler arasında. böylelikle her seans aslında o bölgenin tamamına uygulanmamış oluyor.
Eğer doğru cihazı bulmuşsanız (yüz ve kol gibi ince tüylerin bulunduğu bölgeler dışında) 4-6 seans arası tüylerinizin tamamından kurtuluyorsunuz. bunu hem kendi vücudumda tecrübe ettim hem de benimle aynı yere giden kişilerde gördüm, bundan emin olmak için de yeterli zaman geçti. aylarca dokunmadığım halde hala tüy çıkmayan bölgelerim var.
Ama iyice araştırmadan bu güzellik merkezlerine para yedirmeyin derim.

Merhaba arkadaslar bursada estetik international korupark subesinde lazer epilasyon yaptıran var mı? internetten bu kurumla ilgili cok sikayet var cok teredütteyim çünkü bu kuruma gidip görüşme yapmayı düşünüyorum tüm vücut lazer epilasyon için, baska yerlerde araştırdım mesela fsmdeki meshur esteticare ama cok pahalı, tavsiyeleriniz neler lütfen yorum yazın

Peki bursa fizmerde lazer epilasyon yaptıran var mı? tavsiye edebileceğiniz doktor kontrolünde güvenli sağlıklı uygun bi yer var mı?

Son düzenleme:
Back