Bursa'daki aidat fiyatları

İyi günler hanımlar Bursa'da 12daireli apartmanda oturuyoruz aidat fiyatları nedir bilgisi olan ki.asansor yok sadece apartman temizliği 100tl daire başı 1200tl aylık yapıyor çok fazla değilmi
Yıllık 1200 tl yapıyor olmalıydı, çok değil. Hangi semtten bahsediyorsunuz?

Siz eve taşındığınızda yönetim yokmuş, sonradan kurulmuş. Yönetim toplantılarına da genelde mülk sahibi çağırılıyor. Ki birde yönetim yeni kuruluyo olduğu için mülk sahipleriyle toplantı yapmaları normal. Çünkü ilk yönetim kurulmasında mülk sahiplerinin onayı şart. Gerekli çoğunluk da sağlanıp yönetim kurulduysa ve bu tutar ortak kararla belirlendiyse itiraz etme şansınız yok malesef. Ama her ay yapılan harcamaların makbuzların7 isteyin. Apartman girişine assınlar, kasada kalan parayı vs görebileceğiniz şekilde. Bunu yapmak zorundalar.
Ama 100 TL gerçekten yapılan hizmete göre çok fazla. Bende Bursa'da yaşıyorum. Site görevlimiz, asansörümüz, özel otoparkımız vs var. Ona rağmen 90 TL aidat ödüyoruz.
Sizin aidatınız çok uygunmuş semt neresi acaba

Biz adanada 130 lira veriyoruz aidat. Asansor ve otopark var. Her gun coplerimiz alinip yerler siliniyor bu kadar.

Anladım çok teşekkür ederim evet gerçekten çok fazla sadece temizlik ve elektrik evden cikicaz zaten bu durumda
Yani aidat için evden çıkmanız daha zorlu bir süreç olur bence. Taşınma masrafı, depozito, belki emlak komisyonu vs bir sürü masraf çıkar. Bence aidatı fazla ödemeyi tercih edin derim😅😅

Sizin aidatınız çok uygunmuş semt neresi acaba
Görükle kurtuluş mahallesi diye geçiyor. Göçmen konutlarının olduğu yerde.
Evet baya uygun kalıyor muadillerine göre. Hatta sitedeki ev kiralarına ve site olanaklarına göre bedava diyebilirim

Görükle kurtuluş mahallesi diye geçiyor. Göçmen konutlarının olduğu yerde.
Evet baya uygun kalıyor muadillerine göre. Hatta sitedeki ev kiralarına ve site olanaklarına göre bedava diyebilirim
Anladım merkeze uzak ondan sanırım oralar da güzel aşırı bina yok ferah ama merkeze baya uzak

Anladım merkeze uzak ondan sanırım oralar da güzel aşırı bina yok ferah ama merkeze baya uzak
Aynen öyle yani tek eksisi evin merkeze uzak olması biraz. Araba olunca pek sorun olmuyor ama uzak yani😅 özellikle bursa da doğup büyüyen birinin buraya alışabileceğini sanmıyorum mesafe ile ilgili. Ben daha büyğk bir şehirden sonradan geldim. Yani 1 saatlik mesafeyi mesafe saymıyorum😅

Aynen öyle yani tek eksisi evin merkeze uzak olması biraz. Araba olunca pek sorun olmuyor ama uzak yani😅 özellikle bursa da doğup büyüyen birinin buraya alışabileceğini sanmıyorum mesafe ile ilgili. Ben daha büyğk bir şehirden sonradan geldim. Yani 1 saatlik mesafeyi mesafe saymıyorum😅
Artık metro var eskisi gibi zor değil ulaşım ama tabi çarşıya heykele gelmek baya uzun sürüyor göçmen konutlarının orda da metro yok minibüsler çalışıyor dimi ben o taraftan işe gidip gelirken geçiyordum 50 dk sürüyordu trafikle beraber olsun ama ferah yerler şimdi merkez her yer bina doldu bazen insanın köye gidip yaşayası geliyor daha büyük şehir derken İstanbuldan mı geldiniz 😁

Anladım çok teşekkür ederim evet gerçekten çok fazla sadece temizlik ve elektrik evden cikicaz zaten bu durumda
Evet banada fazla geldi temizlige gelen kişiye sigorta yapıyorlar mı.

150 lira bizde tabi bakalım ne olacak bizim site çok kalabalık daire sayısı çok fazla, güvenlik, havuz, bahceli hergün çöp alınır apartman görevlisi ekmek servisi yapar, günlük temizlik(asansör ve bina girişleri) 15 günde genel temizlik yapar.

Fakat sözleşmeniz dolmadan evden cıkmayı ev sahibi kabul etmeyebilir bu yüzden mahkemeye bile başvurabilir ki öyle durumda ev sahibi haklı bulunuyor.

Artık metro var eskisi gibi zor değil ulaşım ama tabi çarşıya heykele gelmek baya uzun sürüyor göçmen konutlarının orda da metro yok minibüsler çalışıyor dimi ben o taraftan işe gidip gelirken geçiyordum 50 dk sürüyordu trafikle beraber olsun ama ferah yerler şimdi merkez her yer bina doldu bazen insanın köye gidip yaşayası geliyor daha büyük şehir derken İstanbuldan mı geldiniz 😁
Aynen üniversiteye kadar metroyla gitmek gerekiyor. Allahtan Görükle o kadar gelişmişki çoğu ihtiyaç için merkeze gitmeye gerek kalmıyor. Yoksa çok eziyet olurdu gerçekten.
Avantajı da ferah olması dediğiniz gibi. Park, bahçe dolu her yer. Daha az insan var. Çocuk büyütmek için uygun bir ortam var bölgede en azından. Havası da merkeze oranla daha temiz. İşte iyi yanlarına odaklanıyorum ben de ne yapayım😅😅
Ankara'dan geldim buraya üniversite için. Evlendim kaldım, 10 sene oldu geleli. Ankara'dayken de merkeze çok yakın oturmuyorduk. 1 saatlik mesafe yakın bile diyebilirim ora için. O yüzden çok da gözümde büyümüyor ya ☺️☺️

Aynen üniversiteye kadar metroyla gitmek gerekiyor. Allahtan Görükle o kadar gelişmişki çoğu ihtiyaç için merkeze gitmeye gerek kalmıyor. Yoksa çok eziyet olurdu gerçekten.
Avantajı da ferah olması dediğiniz gibi. Park, bahçe dolu her yer. Daha az insan var. Çocuk büyütmek için uygun bir ortam var bölgede en azından. Havası da merkeze oranla daha temiz. İşte iyi yanlarına odaklanıyorum ben de ne yapayım😅😅
Ankara'dan geldim buraya üniversite için. Evlendim kaldım, 10 sene oldu geleli. Ankara'dayken de merkeze çok yakın oturmuyorduk. 1 saatlik mesafe yakın bile diyebilirim ora için. O yüzden çok da gözümde büyümüyor ya ☺️☺️
Ankaradan geldiysen burayı beğenirsin deniz var çarşılar var 😁dediğin gibi Görükle üniversite olduğu için çok gelişti metro da yapıldı ben bi tanıdığımıza oturmaya gittim gerçekten çok beğendim aşırı bi yoğun kalabalık yok binalar tıkış tıkış değil ama biz de merkeze alışmışız bir yandan da buralar çok kalabalıklaştı bazen köye yerleşesim geliyor

Back
X