Bursa'daki aidat fiyatları

Ebrar24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
82
-57
1
İyi günler hanımlar Bursa'da 12daireli apartmanda oturuyoruz aidat fiyatları nedir bilgisi olan ki.asansor yok sadece apartman temizliği 100tl daire başı 1200tl aylık yapıyor çok fazla değilmi

Benim istanbul, asansör yok, 10 daireli apartman 20 lira veriyoruz😂 ara ışığı ve merdiven temizliği var 100 lira baya abartılı olmuş 🤷‍♀️

Biraz fazla geldi, acaba ilerleyen dönemler için birikim mi yapılıyor?

Benim istanbul, asansör yok, 10 daireli apartman 20 lira veriyoruz😂 ara ışığı ve merdiven temizliği var 100 lira baya abartılı olmuş 🤷‍♀️
Ay evet vallahi delirmemek içten değil çok saçma biz kiraciyiz apartmanda ev sahipleri kendi aralarinda toplantı yapmış yönetici seçmişler fiyat belirlemisler bizede 4kiraciyiz apartman da 100tl diye

Biraz fazla geldi, acaba ilerleyen dönemler için birikim mi yapılıyor?
Anlayamadık hiç hir açıklama yapmadılar sadece mesaj atılarak fiyat söylendi ve kuralları yazmışlar sabah 8ve 11arasi ev işi ve misafir ağırlama yapılır falan kuralları

Ev kaloriferli mi. Bizim aidat 125tl idi yazları 50 TL oluyor. 8 daire var. Bizim yakıcı parası elektirik su asansör vs vs. Gider çok oluyor. Herkes ev sahibi bizde ama o yüzden sorun olmuyor.

Ev kaloriferli mi. Bizim aidat 125tl idi yazları 50 TL oluyor. 8 daire var. Bizim yakıcı parası elektirik su asansör vs vs. Gider çok oluyor. Herkes ev sahibi bizde ama o yüzden sorun olmuyor

Ev kaloriferli mi. Bizim aidat 125tl idi yazları 50 TL oluyor. 8 daire var. Bizim yakıcı parası elektirik su asansör vs vs. Gider çok oluyor. Herkes ev sahibi bizde ama o yüzden sorun olmuyor.
Doğalgaz kombili 12daire 4kiraci.gerisi ev sahibi kiracılar hiç toplantıya çağırılmamis ev sahipleri yeterli sayıya ulaşmış diye toplantı yapılıp fiyat belirlenmiş asansör.yok kapıcı yok sadece 2haftada bir silme ve ortak.kullanimin elektrik tutarı 1200tl çok olmuyomu

Bana fazla geldi. Dursun para apartmanın bir şeyine lazım olur diye fazla toplamış olabilirler. Apartmanın her ay giderlerini gösteren makbuz isteyin. Öyle vereceğim deyin bakalım. Ne diyecekler

Bana fazla geldi. Dursun para apartmanın bir şeyine lazım olur diye fazla toplamış olabilirler. Apartmanın her ay giderlerini gösteren makbuz isteyin. Öyle vereceğim deyin bakalım. Ne diyecekler
Soylicem bakalım ne.dicekler banada çok geldi heray 100tl

Asansörlü kapıcılık sitede aidatımız 110

125 olsun dendi fazla deyip 110 da anlaşıldı

İki haftada bir temizliğe 200 verseler 400

100 de elektrik olsa geri kalanı fazla gibi

Hadi deterjan vs de alsın yine yarısı fazla

Asansörlü kapıcılık sitede aidatımız 110

125 olsun dendi fazla deyip 110 da anlaşıldı

İki haftada bir temizliğe 200 verseler 400

100 de elektrik olsa geri kalanı fazla gibi

Hadi deterjan vs de alsın yine yarısı fazla
Çok haklısınız keşke bunları anlayan apartmanda otursam bu insanlar kafalarına göre fiyat çıkartmışlar kafalarına göre verilecek gün belirlemiş ler 3katli 12daire alt tarafı merdiven silme.ve elektrik faturası çok.fazla

50 lirası aidata 50 lirası boya bakım için falan biriktiriliyor olabilir ev sahibinin ödemesi gerekenleri siz ödeyecek olabilirsiniz

50 lirası aidata 50 lirası boya bakım için falan biriktiriliyor olabilir ev sahibinin ödemesi gerekenleri siz ödeyecek olabilirsiniz
Peki aidat ödemeleri çünkü biz eve girerken ev sahibimiz aidat yok demişti bize sözleşmede de herhangi bir fiyat belirtilmemişti bunun için

Peki aidat ödemeleri çünkü biz eve girerken ev sahibimiz aidat yok demişti bize sözleşmede de herhangi bir fiyat belirtilmemişti bunun için
Size aidat yok dediyse aidatı kiranızdan kendi karşılayacak demektir yöneticiyi ev sahibine yönlendirin

Size aidat yok dediyse aidatı kiranızdan kendi karşılayacak demektir yöneticiyi ev sahibine yönlendirin
3ay oldu bu eve gireli ozaman yönetimi yoktu sözleşmeye de aidatla alakalı tutarnyada vardır yoktur diye bişey eklemedik

Siz eve taşındığınızda yönetim yokmuş, sonradan kurulmuş. Yönetim toplantılarına da genelde mülk sahibi çağırılıyor. Ki birde yönetim yeni kuruluyo olduğu için mülk sahipleriyle toplantı yapmaları normal. Çünkü ilk yönetim kurulmasında mülk sahiplerinin onayı şart. Gerekli çoğunluk da sağlanıp yönetim kurulduysa ve bu tutar ortak kararla belirlendiyse itiraz etme şansınız yok malesef. Ama her ay yapılan harcamaların makbuzların7 isteyin. Apartman girişine assınlar, kasada kalan parayı vs görebileceğiniz şekilde. Bunu yapmak zorundalar.
Ama 100 TL gerçekten yapılan hizmete göre çok fazla. Bende Bursa'da yaşıyorum. Site görevlimiz, asansörümüz, özel otoparkımız vs var. Ona rağmen 90 TL aidat ödüyoruz.

Siz eve taşındığınızda yönetim yokmuş, sonradan kurulmuş. Yönetim toplantılarına da genelde mülk sahibi çağırılıyor. Ki birde yönetim yeni kuruluyo olduğu için mülk sahipleriyle toplantı yapmaları normal. Çünkü ilk yönetim kurulmasında mülk sahiplerinin onayı şart. Gerekli çoğunluk da sağlanıp yönetim kurulduysa ve bu tutar ortak kararla belirlendiyse itiraz etme şansınız yok malesef. Ama her ay yapılan harcamaların makbuzların7 isteyin. Apartman girişine assınlar, kasada kalan parayı vs görebileceğiniz şekilde. Bunu yapmak zorundalar.
Ama 100 TL gerçekten yapılan hizmete göre çok fazla. Bende Bursa'da yaşıyorum. Site görevlimiz, asansörümüz, özel otoparkımız vs var. Ona rağmen 90 TL aidat ödüyoruz.
Anladım çok teşekkür ederim evet gerçekten çok fazla sadece temizlik ve elektrik evden cikicaz zaten bu durumda

3ay oldu bu eve gireli ozaman yönetimi yoktu sözleşmeye de aidatla alakalı tutarnyada vardır yoktur diye bişey eklemedik
Temizlik ücretini öğrenin elektrik faturasına bakın toplamını yöneticiler aidat ödemediği için 11 e bölün size düşen miktar o dur apartman için fazla toplanıyorsa kalanını ev sahibi ödemesi gerekir boyası bakımı size ait değildir

Fazla tabii ki asansör yok asansörlerin aylık bakımı oluyor güvenlik kameraları var mı

Back
X