Bilgisi olanlar bana ulaşabilir mi:? Bursada nezih bir semtte oturuyorum küçük bir köpek sahiplenmek istiyorum. Bakımıyla yakından ilgileneceğim endişeniz olmasın. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yavru köpeği tecrübeniz yoksa eğitemezsiniz.
- çiş, kaka eğitimi
- yalnız kalınca havlamama eğitimi
- ayakkabıya, terliğe, halılara... zarar vermeme eğitimi
- saldırmama eğitimi
bunlar bir çırpıda aklıma gelenler. Barınaklardan ücretsiz sahiplendirme oluyor, üstelik oradaki köpekler eğitimli oluyor %90
Yavru köpeği tecrübeniz yoksa eğitemezsiniz.
- çiş, kaka eğitimi
- yalnız kalınca havlamama eğitimi
- ayakkabıya, terliğe, halılara... zarar vermeme eğitimi
- saldırmama eğitimi
bunlar bir çırpıda aklıma gelenler. Barınaklardan ücretsiz sahiplendirme oluyor, üstelik oradaki köpekler eğitimli oluyor %90
O bilgiler genelde geçersiz oluyor, kendimden biliyorum :) Bi sıkıntınız olursa yazın, biliyorsam yardımcı olurum. Barınaklar maalesef ırk ırk, boy boy terk edilmiş canlarla dolu. Taban eğitimi veriyorlar sonra yallah Barınağa giderken adınıza fatura lazım, unutmayın.
O bilgiler genelde geçersiz oluyor, kendimden biliyorum :) Bi sıkıntınız olursa yazın, biliyorsam yardımcı olurum. Barınaklar maalesef ırk ırk, boy boy terk edilmiş canlarla dolu. Taban eğitimi veriyorlar sonra yallah Barınağa giderken adınıza fatura lazım, unutmayın.
İlginiz için teşekkürler çevremde çok fazla köpek eğitimcisi ya da sahibi var onlar bilgilendirdi yinede zorlandığım bir konu olursa sizi rahatsız ederim
İlginiz için teşekkürler çevremde çok fazla köpek eğitimcisi ya da sahibi var onlar bilgilendirdi yinede zorlandığım bir konu olursa sizi rahatsız ederim
Rahatsızlık değil, zevkle. Özellikle mamalar konusunda oldukça fazla bilgi sahibiyim; aklınızda bulunsun.
Endişelenmeyin, kesinlikle satıcı, dağıtıcı değilim; zaten farklı markalara ait mamaları beğenip öneriyorum çevreme