Erkek İnfertilitesi Bursa'da Varikosel İçin Üroloji Doktoru Tavsiyeleriniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pamuksekeri1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
109
0
46
İzmir
Kızlar Merhaba,

Erkek arkadaşımda sol tarafında varikosel olduğunu öğrendik yaklaşık üç ay önce. Şimdi ameliyat olacak. Birkaç tane doktora ve fakülteye gitti ancak ameliyatın bir takım riskler taşıması sebebiyle biraz pimpirikleniyoruz. Bursa'da mikrocerrahi ve varikosel ameliyatı konusunda uzman bir hekim önerebilir misiniz? Daha önceki mesajlarda birkaç tane buldum ama eskiler. Özellikle bu ameliyat kendisinin ya da çevresindekilerin başından geçmiş olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşım benim eşim de aynı durumdan muzdarip. Bursa'da oturuyoruz ve bu konuda uzman bir hekime gitmek istiyoruz. Devlet hastanelerinde mikrocerrahi yapılmadığını öğrendik. Fakülteden de randevu aldık. Bakalım orası ne diyecek. Siz nasıl bir yol izlediniz, erkek arkadaşın ameliyat oldu mu? Son durum ne? Lütfen deneyimlerini benimle paylaş çünkü forumlarda bu konuyla ilgili net bir bilgiye ulaşamıyorum. Bursa'da gidilebilecek bir doktor bulamıyoruz

İstanbulda Teoman Cem Kadıoğlu nu öneririm. Bu forumdan 3 kişiyi ameliyat etti 3 ü müz de hamile kaldık sonuçta. Pahalı ama bence en iyisi o, durmunuz varsa hiç düşünmeyin derim canım.

Canım henüz ameliyat olmuş değil. Ancak Osmangazi Tıp Merkezini önerdi bir doktor arkadaşımız. Oraya gidip bir muayene olup konuşacak. Mikrocerrahi çok önemli. Ben Manisada oturuyorum burada da kuzenimin eşi oldu. basit bir ameliyat olduğunu, yarım saat kadar sürdüğünü söylediler 1 sene sonra da hamile kaldı. ilk zamanlardaki gibi endişe etmiyoruz artık çok şükür. Fakültede de nişanlıma hemen gel yapalım demiş. Senin eşin ameliyat oldu mu? Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…