Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim cevap için bursa zaten bu konuda birinci ama ben bursayı bilmiyorum o yüzden soruyorum kapalı çarşı nerede merkezde mi birde tam olarak kapalı çarşının adı nedir teşekkürlerKapalıçatşıda kumaş pazarı var hemde 3 4 taane falan. Ve daha birçokları.Yani sizinki deniz kenarında balıkçı sormak gibi bişey olmuş:-D bursada her yerde kumaşcı:-D
Yani kapalıçarşının adı kapalıçarşı:-D evet merkezde tophanenin altında zafer plazanın ulucaminin orda. Kapalıçarşıya girince sorsanız bile yönlendirirler zaten. Orda dilediğinizi bulursunuz zaten.teşekkür ederim cevap için bursa zaten bu konuda birinci ama ben bursayı bilmiyorum o yüzden soruyorum kapalı çarşı nerede merkezde mi birde tam olarak kapalı çarşının adı nedir teşekkürler
çok çok teşekkür ederim artık turist gibi arayacağız gidince :99Yani kapalıçarşının adı kapalıçarşı:-D evet merkezde tophanenin altında zafer plazanın ulucaminin orda. Kapalıçarşıya girince sorsanız bile yönlendirirler zaten. Orda dilediğinizi bulursunuz zaten.
Ya şöyle kapalı çarşı kocmaan bir yer tomara bölümü var nasıl tarif edebilirimki. Siz kumaşpazarı nerde die sorun söylerler zaten. Kumaşpazarı dükkanın ismi baya şubeside var kapalıçarşıda. Onu bulunca yakınında birçok mağaza daha var zaten. Hepsini gezersiniz.çok çok teşekkür ederim artık turist gibi arayacağız gidince :99
canım ben bursayı hiç bilmiyorum heykel ne heykeliCanim heykeli biliyorsundur. Heykele gidince çeşmeli otel var. Sorsan herkes bilir. Orada dört tane kumasci var mutlaka biri uygun olur sana. Bu arada ozelden daha çok yardimci olabilirim. Yer tarifi bakimindan.
canım ben bursada oturmuyorum annem terzi kızım bir araştır gidelim dedi özelden yazdığını okudum not aldımCanim sen hangi semtte olduğunu yaz bana nasil heykele gideceğini yazarim. Bursanin her yerinden heykele dolmuş otobüs bulunur. Ozelden yazmistim sana canim semt yaz yardimci olmaya calisayim ozelden.
rcanım ben bursayı hiç bilmiyorum heykel ne heykeli
öyleymiş hatta çaSen ne zamandr bursada yasıyosun heykelı bılmemen cok ılgınc yanı bursanın merkezı bı bursalı olark sasrdm:)
r
şimdi sen nerfeysen bir otobüse biniyorsun bursa terminalindr iniyorsun. Orda şehiriçi otobüsler var. Sorarsan görürsün. Heykel yazanlara bincen. Sor yada deki ben ulucamiye gitcem. Sonra şoförede söyle seni ulucaminin önünde indirir. Kapalıçarşı zaten ulucaminin hemen altında yani camiyle içiçe. Ordada kime sorsan gösterirler. Çarşının içindede sora sora. Hiçbilmeyen birine tarifi yapılmaz. İstanbul kapalı çarşı gibi düşün çünkü koca bir cadde ona bağlı birçok dal başka pazarlar. Böyle bölüm bölümdür ku yu mcular çarşısı, ayakkabıcışar çarşısı vs. Sen bursakumaşpazarı nerde de. Gösterirler. Sonra yine ulucaminin oraya çıkıp geldiğin gibi terminale dönersin. Yada dolmuşlar var ulucaminin orda onlardan terminale gidenler var. Hepsinin üstünde yazıor zaten. Yani sora sora bağdat bulunur korkma. Hem gelmişken ulucamiyide görürsün eğer işin biterse Tophane de hemwn orda orayıda bi gör bare:-Dmesal eksik geldi ben bursada oturmuyorum canım
Bursalıyık allahın adamıyıkkkkkBursalilar cikti bir bir ortaya![]()