Sadece yarın gel yazmış olan biteni anlattım cnm amakötü düşünme canım doktorunla görüşmedin mi bişey demedi mi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece yarın gel yazmış olan biteni anlattım cnm amakötü düşünme canım doktorunla görüşmedin mi bişey demedi mi.
4 denemem bu canım okdar çok kan verdim çıkmadı falan ondan bu sefer doktoru dinlemeye karar verdimAman ne sabırlı çıktınız be Kübrayla ikiniz bekleyin bakalım
allah allah oda bi ilginçmiş yat dinlen canım dikkat et kendine kesilir inşallah biranönceSadece yarın gel yazmış olan biteni anlattım cnm ama
Inşallahallah allah oda bi ilginçmiş yat dinlen canım dikkat et kendine kesilir inşallah biranönce
Rabbim bebeğinizi ve sizi korusun inşallah,stres yapmayın lütfen,doktorunuz yarına randevu vermiş .. Ben tam 5 düşük yaptım .inanın ilk ki dışında hepsi kanamasizdi ..Geçmiş olsun ..Inşallah
InsallahRabbim bebeğinizi ve sizi korusun inşallah,stres yapmayın lütfen,doktorunuz yarına randevu vermiş .. Ben tam 5 düşük yaptım .inanın ilk ki dışında hepsi kanamasizdi ..Geçmiş olsun ..
Hahahabenim de 18.30 da bakalım kaçta girersin artık 14 mü olur 13.30 mu olur12:00 ye aldım ilk randevuymuş sözde ama kaçta girerim Allah Kerim
Hemen arasana doktoru diyecektim ama demişler. Bu durumlarda bi serum falan bişeyler yapılıyor ya doz arttırıyor geçiyor ama ben tam bilemiyorum canım doktoruna güven dinlen hiçbir şey yapma geçer inşallahBnm kanamam var randevu aldım yarına
Inşallah blki bni kuruntu yapio sanıo bn çok sakin biriyimHemen arasana doktoru diyecektim ama demişler. Bu durumlarda bi serum falan bişeyler yapılıyor ya doz arttırıyor geçiyor ama ben tam bilemiyorum canım doktoruna güven dinlen hiçbir şey yapma geçer inşallah
Dediğimi mi duydular naptılar anlamadım benim randevuyu sarkıttılar çok sinirlendim acayip moralim bozuldu. Doktorun işi çıkmış 7 ye gelin diyor e ben müsait değilim misafirim gelecek il dışından yatılı. Araya falan koyamaz mısınız benim işim öyle uzun değil dedim randevuların hepsi zaten sarkıntılı gidiyor koyamam dedi. Kaldı öyle napcaz bilmiyorumHahahabenim de 18.30 da bakalım kaçta girersin artık 14 mü olur 13.30 mu olur
Bi şey olmaz inşallah canım endişe etme boş yereInşallah blki bni kuruntu yapio sanıo bn çok sakin biriyim
Bi şey olmaz inşallah canım endişe etme boş yere
Aaaaa çok şaşırdım yaa valla çok bekledim hiç şikayetlenmedim ama böyle kötü olmuş ya yarın aynı saatlerde orda olcaz demekkiDediğimi mi duydular naptılar anlamadım benim randevuyu sarkıttılar çok sinirlendim acayip moralim bozuldu. Doktorun işi çıkmış 7 ye gelin diyor e ben müsait değilim misafirim gelecek il dışından yatılı. Araya falan koyamaz mısınız benim işim öyle uzun değil dedim randevuların hepsi zaten sarkıntılı gidiyor koyamam dedi. Kaldı öyle napcaz bilmiyorum
Allah korusun Bugün direk acilde keşke proluton falan vurdursaydın, pembe mavi hastanesinde hep kadın doğum acil doktoru duruyor istersen Bi gitKızlar adet gbi aynı hatta ondan pk umidim kalmadı pıhtı da gelio dewam da ediyor.
Canım ne yaptın gittin mi doktora merak ettimInşallah blki bni kuruntu yapio sanıo bn çok sakin biriyim
Geldim kese sağlam dedi serum verdi hastanedeyim 2 de ilaç yazdiCanım ne yaptın gittin mi doktora merak ettim
Çok şükür Allah korusun bol bol dinlen bari eve dönünce deGeldim kese sağlam dedi serum verdi hastanedeyim 2 de ilaç yazdi
InşallahÇok şükür Allah korusun bol bol dinlen bari eve dönünce de