• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursada rahim filmi cektirenler? ?

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
Kizlar yakin zamanda bursada hsg cektirmem lazim nerde cektirmeliyim tavsiyelerinize ihtiyacim var

Kizlar yakin zamanda bursada hsg cektirmem lazim nerde cektirmeliyim tavsiyelerinize ihtiyacim var

Selam, zubeyde hanimda cektirme, inanilmaz derecede pis ve anestezi istedim yok dediler ben de vazgectim.. sevket yilmazda ek dogum binasi var, doktorlari cok iyi yaptirmadin orada da ama yaptiran is arkadaslarim var..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam, zubeyde hanimda cektirme, inanilmaz derecede pis ve anestezi istedim yok dediler ben de vazgectim.. sevket yilmazda ek dogum binasi var, doktorlari cok iyi yaptirmadin orada da ama yaptiran is arkadaslarim var..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm benimde bahar hastahanesinde fln yaptiran arkadaslarim var daha aramadim ama sormayi düşünüyorm bide burtom diyolar

Canım hayat hastanesi nigar hanımı tavsiye ediyorum cok guzel cekti korkulacak birsey yok anesteziye hic gerek yok inan bugun cektirdim temiz cikti sükür.

Canım hayat hastanesi nigar hanımı tavsiye ediyorum cok guzel cekti korkulacak birsey yok anesteziye hic gerek yok inan bugun cektirdim temiz cikti sükür.

fiyat ne kadardı cnm? adetin bittikten sonra gittin dimi bide bi kaç gün önce randevu alsak olur heralde?

fiyat ne kadardı cnm? adetin bittikten sonra gittin dimi bide bi kaç gün önce randevu alsak olur heralde?

250 tl adet bitiminden 2 veya 3 gun geciyor randevu aliyorsun evet korkma sakin inan acimiyor benden az az pembemsi kan geliyor ama normalmis bu durum gecmis olsun.

Bende 1 yıl önce hayatta nigar hanıma çektirmiştim .önce dr.dan randevu alıyorsun sana gün veriyor sen reglinin 2 .3.günü git uygun zamana gün verir.ben anestezili yaptırmıştım.birde hiç hayatımda sistit olmamıştım hsg den sonra bir süre çektim.

Bende 1 yıl önce hayatta nigar hanıma çektirmiştim .önce dr.dan randevu alıyorsun sana gün veriyor sen reglinin 2 .3.günü git uygun zamana gün verir.ben anestezili yaptırmıştım.birde hiç hayatımda sistit olmamıştım hsg den sonra bir süre çektim.

Bende bursada burtomla rentipi duydum ama nasil bilmiyorum

Ben yeni çektirdim,hatta sırf bu tecrübeyi yazmak için girdim diyebilirim. Bahar Hastanesi sizi Rentıp a yönlendiriyor ve orası 350 TL istiyor. Doruk çekmiyor, Konur çekmiyor. Geriye kadın çekiyor diye Burtom kalmıştı oraya gittim.390 TL Buz gibi bir kadın doktor var. Can acısına gelince, dayanıklıyımdır, ama ağrıdan zır zır ağladım. Ağlaya ağlaya çektirebilirsiniz.

Burtoma sakın gitmeyin hayata gıdın. Kardesım cektırmıstı ıkı yıl once mahvettıler anestesı parası aldılar huya anestezıyıde yaptılar ama kız bağıra bağıra yıktı gectı okadarda dayanıklıdır acıya . Allah dusurmesin burtoma

Back