Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar yakin zamanda bursada hsg cektirmem lazim nerde cektirmeliyim tavsiyelerinize ihtiyacim var
Selam, zubeyde hanimda cektirme, inanilmaz derecede pis ve anestezi istedim yok dediler ben de vazgectim.. sevket yilmazda ek dogum binasi var, doktorlari cok iyi yaptirmadin orada da ama yaptiran is arkadaslarim var..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar yakin zamanda bursada hsg cektirmem lazim nerde cektirmeliyim tavsiyelerinize ihtiyacim var
Canım hayat hastanesi nigar hanımı tavsiye ediyorum cok guzel cekti korkulacak birsey yok anesteziye hic gerek yok inan bugun cektirdim temiz cikti sükür.
fiyat ne kadardı cnm? adetin bittikten sonra gittin dimi bide bi kaç gün önce randevu alsak olur heralde?
Bende 1 yıl önce hayatta nigar hanıma çektirmiştim .önce dr.dan randevu alıyorsun sana gün veriyor sen reglinin 2 .3.günü git uygun zamana gün verir.ben anestezili yaptırmıştım.birde hiç hayatımda sistit olmamıştım hsg den sonra bir süre çektim.