Bursa'da psikolog önerisi

yoruichi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
3
1
1
27
Merhaba arkadaşlar Normalde İstanbul'da yaşıyorum. Bursada öğrenciyim haliyle vaktimin coğu burda geçeceği için Bursa'da bir psikoloğa ihtiyacım var ama benim için neyin iyi olacağı hakkında fikrim yok. Maddi açıdan da beni düşündüren bi konu ama buna çok ihtiyacım var bana öneride bulunur musunuz lütfen

Universite ogrencisiysen universitelerin kendi ogrencilerine verdigi sosyal hizmetler arasinda ucretsiz psikolojik destekte olabiliyor.

Uludağ universitesinde var mi bilmiyorum ama kocaeli universitesinde vardi boyle bir hizmet.

Arastir istersen.

Bunu ilk defa duyuyorum ama öyle bir şey varsa gerçekten güzel olur. Bu konuyu araştıracağım çok teşekkür ederim :)

Ben de bu konunun takipcisiyim ozele para veremem suan. Devlette yok mu soyle hastasini insan yerine koyan?

Ben de bu konunun takipcisiyim ozele para veremem suan. Devlette yok mu soyle hastasini insan yerine koyan?
Canım ben araştırdım yakın çevreme danıştım ama devletten iyi bir doktor öneren olmadı herkes özele gitmemi tavsiye ediyor sanırım her zorlukla kendi başıma uğraşmam kaderim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…