bursada op dr aylin akşan hakkında fikir sahibi olan var mı?

Happy Meal

Rabb'im sana emanetiz.
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.156
1.185
248
bursada op dr aylin akşan hakkında fikir sahibi olan var mı arkadaşlar? bundan böyle kendisine muayene olmayı düşünüyorumda.

ben bugün gittim cok tatlı bir doktor güzel yaklastı gerekli acıklamaları yaptı amma jimer cok pahalı yaa

kesinlikle çok ama çok pahalı.dr çok tatlı ama tahlil sonucu göstermek için inanın 2 saat bekledim.sen ne için gitmiştin arkadaşım?

Randevulu gittiğin halde mi 2 saat bekledin? O kadar çok mu kalabalıktı:26:

kalabalık değildi aksine içerde hasta yoktu ama bekletti bizi...belki uyudu içerde belki yemek yedi belki telefon görüşmesi yaptı bilmiyorum ama tam 2 saat bekledik...

hayır kendisine bir daha gitmedim...şu an gebe değilim...allah kısmet ederde gebe kalırsam kime gidicem hiç bilmiyorum var mı bi önerin?
Ben de 5 gün önce bebeğimi kaybettim, şimdilik toparlanma ve korunma sürecindeyim ama doktor araştırmaya başladım. Doktorum Yıldırım Doruk'ta Nuray Boyar'dı. Kendisine kötü diyemeyeceğim ama yaşadığım olaylardan sonra tekrar ona ve o hastaneye gidebileceğimi sanmıyorum. Açıkçası ben de kime gideceğimi bilmiyorum, sanki Bursa'da hiç iyi doktor kalmamış gibi hissediyorum, kimseye güvenemiyorum. Jimer'de doğum yapan tanıdıklarım var, biri Aylin hanımda biri Türkan hanımda yaptı, ikisi de çok memnun, ama zaten Türkan hanım ayrıldı ordan. Ben de o yüzden Aylin hanımı araştırıyordum. Medical park'ta Özlem Oruç Şener'e gitmiştim daha önce, o da iyi bir doktordu ama doğum iznindeymiş.
Ahmet Yılmaz'a gittim geçen hafta, iyi diye bir arkadaşım tavsiye etmişti, ama o da izindeydi, ulaşamadım kendisine.
Yine Medical'de Yasemin Cihan Gürel'e de gittim. Biraz eli ağır geldi bana, ultrasonla bakarken bile canımı yaktı. Pembe Mavi'de Necdet beye gittim, sadece 1 kez gördüm kendisini, ilk görüşüm olumlu ama detaylı tanımıyorum kendisini.
Çekirge dorukta Sühendan Benderli ve Evrim hanım iyiymiş diye duydum, bi onları araştırıcam, bir de Jİmer ve Acıbadem'i araştıracağım, bakalım ne olacak. Sen de fikirlerini deneyimlerini yazarsan sevinirim

geçmiş olsun arkadaşım allah o acıyı kimselere yasatmasın sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah...aylin hanıma sadece bu yuzden kızmıştım onun dışında hekimlik anlamında çok tatlı bi bayan hatta benimle cım cim diye konuşmuştu hep...güler yuzlu tatlı bi bayan...alttan ultrasonda 'bitti mi?' diye soracak kadar anlamamıştım muamelesini...eli o kadar hafifti....ilk bebek düşündüğümüzde evrim hanımda doğum yapan bi arkadaşımın önerisiyle evrim aydına gittim...o da alttan ultrason yaptı...ama canımın ne kadar acıdıgını sana anlatamam...sonra adetin 3.gunu tahlil istedi yaptırdım...sonuçları ben dışarda beklerken odasından çıktı bakayım dedi alldı elimden sıkıntı yok hoşçakal dedi o kadar...hatta akşam eve geldim eşim dedi ki her şeyi konuşabildin mi sorabildin mi dedi yok dedim imkan olmadı...nasıl imkan olmaz o kadar para verdik dedi hatta...o muamele hiç hoşuma gitmemişti...ama aylin hanım öyle değil...tahlil sonuçlarını göstermeye gittiğimde bi abla gibi davrandı...sigortam yok die ücreti düşük muadil ilaçlar yazdı bi küçük miyom gördüğünü sölemişti orda benim keyfim kaçmıştı...ertesi gun sırf ilgiden aradı miyomu dun çok kafana takmıştın ama korkulacak bişey yok kafana sakın takma tamam mı tatlım seni merak ettiğim için aradım demişti ve çok hoşuma gitmişti...ama o 2 saat bekleme fenaydı...ama jimerde doğum çok pahalıymış...zübeyde hanım doğum evi zaten berbar diolar...pembe mavi iyiymiş hemde ücret acısından... bi araştır istersen...

çok sağol canım, inşallah. Allah birdaha göstermesin, kimseye de yaşatmasın, çok kötü bir şey
ben artık olayın maddi boyutunu umursamıyorum, çünkü birine gerçekten güvenebilmem şuan için mucize ve o mucizeyi gerçekleştirebilcek doktoru bulduğumda hiç düşünmeden giderim. Doğum ücretini de artık takmıyorum kafama. Zaten benim sgk haricinde bir de özel sağlık sigortam var, doğum limitim jimere yeter, üzerine para eklememe gerek kalmaz. Geçen hafta kürtaj oldum mesela özel sigorta hepsini karşıladı, 1 lira bile ödemedim. Acıbademde doğum yaparsam da belki biraz üzerine eklemem gerekebilir. Öncelikle iyi ve güvenilebilir bir doktor bulmam lazım benim.
Nuray hanım da ilk başlarda çok iyiydi ilgiliydi, evime de yakın diye orayı tercih etmiştim. Ama kötü bir kürtaj geçirdim, o yüzden ayağım o hastaneye gitmiyor artık, önünden geçerken bile kötü oluyorum. Bir de kürtaj anında yaşanan komplikasyonlar hakkında aileme bilgi verilmesi gerekiyordu, ama eşim annem teyzem Nuray hanımın ağzından bir kelime dahi alamamışlar, hiç açıklama yapmadan dönüp arkasını gitmiş. Ailem ölüp ölüp dirildi benimle birlikte, halbuki insanları biraz olsun bilgilendirip rahatlatsaydı herşey daha farklı olacaktı. Şimdi ben gitmek istesem bile ailem kesinlikle karşı Yıldırım Doruk'a.
Anlattığına göre Aylin hanım'a olumlu bakmaya başladım, ama hayırlısı bakalım..

dilerim her şey gönlünce olsun...anlattıklarına göre senin ihtiyacın olan şey aylin hanımda var...

çok teşekkür ederim canım yardımın için, senin de herşey gönlünce olsun

Kızlar ,merhaba..Ben Aylin Akşan'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum, daha önce Acıbadem'de başka bir doktora gidiyordum ve memnundum ama yakın arkadaşım hamileliği süresince Aylin Hanım'a gidip ,memnun olduğunu söyleyince ona gitmeye başladım,küçük bir polipim olduğunu söylemişti eski doktorum,Aylin Hanım yok ,ben göremiyorum dedi önce , sonra poliplerin ancak adet döneminde görülebileceğini söyledi, o dönemde gittim, evet var dedi. Bu arada eski doktorum bunu adet döneminde değilken de görebilmişti. Yaklaşık 1 yıl sonra artık gebelik düşünmeye başlayınca tekrar adet döneminde kontrole gittim, polip yok dedi, bi dahakinde var dedi. Şaka gibi yani!! Polip dediğim de 6 mm. lik ufak bişey ve en basit kadın hastalığı olarak görülüyor, onda bile net bişey diyemeyen bir doktora ciddi bir komplikasyon olursa,Allah korusun, nasıl güvenirim?? Asıl bombayı da en sonunda söyliyim, 6 ay sonunda halen gebelik oluşmayınca tekrar gittim kontrole, ısrarla 1 yıl dolsun dedi. Ben zorla lütfen eşim ve benim için gereken tahliller yapılsın , adetlerim de düzenli bu kadar uzun sürmemesi lazımdı deyince, tahlil yaptırdık ve eşimin sperm sonuçları kötü çıktı. Ben bakın iyi ki yaptırmışız , 6ay kazandık deyince de : 6 ay önce sonra ne fark eder dedi????? Ben 32 yaşındayım,çok şey farkeder... Bununla da kalmadı, çok zor ve sabır gerektiren bir sürece giriyorsunuz, kesinlikle tüp bebek olur bu değerlerle, bu sperm değerlerinin değişmesi çok zor dedi!!! 2 ay önce oldu tüm bunlar ve ben keçiboynuzu kürüyle eşimin değerlerinin 2 ayda aşılamaya yetecek şekilde bizzat değiştiğini görüyorum şu anda. Bursa'nın en iyi iki üroloji profesörüne gittik ve ikisi de bu kadar olumsuz konuşmazken Aylin Hanım bu hakkı kendinde nasıl görebiliyor,bilmiyorum. Kesinlikle tavsiye etmem....

Evet talihsizlik yaşamışsın arkadaşım, inşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsın. Ben de sonra tavsiye üzerine başka bir doktora gittim ve çok memnun kaldım, yani Aylin hanıma gitmiyorum ben de.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…