- 2 Eylül 2023
- 228
- 211
- 23
- 24
- Konu Sahibi hayaldunya
-
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.Bügün kendi memleketimde,kadın hastalıkları bölümüne gittim asıl olanları öğrendim
İlk önce muayene etti rahimden solda 7-8 santim büyüklüğünde parçalıklı kistler var dedi sağdada ve rahim girişinde içinde de kist var dendi sana yumurtalık kanserinden bahsettiler mi hiç dedi hayır dedim cea 125 değerin ciddi seviyede artış göstermiş dedi senin jinekoloji onkoloji bölümüne gitmen lazım acilen dedi burda yok dedi daha önce çok çalıştım ama buralarda yakınlarda bildiğim yok bilsem öneririm dedi yeşil alan açtı acil ameliyat dedi asla zaman kaybetme yumurtalık kanseri olabilir onun daha farklı tedavileri var istersen bugün randevu alıp git dedi hiv ve aids konusunda ş..e..siz eş kişi demişti ya tahlillerde öyle birşey gözükmüyor onlar çok başka birşey sen ameliyatına sağlığına odaklan dedi şimdi size sorum olucak Balıkesir de veya bursada onkoloji jinekoloji bölümünden iyi bilinen oyalamayan bildiğiniz doktorlar varmı ? Tedavi olan varmı lütfen konumu taşımayın en çok etkileşim alan yer burası
Görükle Uludağ üni .dolu , onkoloji hastanesinde kadın doğum doktoru 1 hafta izinliymiş şuan şehir hastanesini araştırıyorum teşekkür ederim çok sağolunÇok geçmiş olsun, vakit kaybetmeden birine karar verip gitmelisiniz. Ne kadar erken müdahale edilirse o kadar iyi
Hepsini araştıracağım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun kuzu. O bölgeyle ilgili bilgim yok ama İzmir'deki araştırma hastanelerinin onkoloji bölümlerine de mutlaka bak. Saydigin illere yakın bölgede zaten, üşenme bence git, İzmir de daha fazla seçeneğin olur
Hepsini deneyeceğim çok sağolunÇok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Gittiğiniz doktorun dışında da başka bir kadın doğum doktoruna gitmenizi tavsiye ederim.
İnşallah iyidir Uludağ üni çok uzatıyormuş süreyi zaten randevuda yokÇok geçmiş olsun Bursa şehir hastanesi için iyi demişlerdi.
Sizi rahatsız eden ney şuan tam olarak ?Bu konuyu ben açsam 10 gün yanlış yere açtın diye ceza verirsin @Mune
Ben bandırmada yaşıyorum burada hastane ve doktor çok yeterli değil alanında iyi bir doktor bulamadım araştırdığım kadarıyla Bursa Şehir Hastanesi çok iyiymiş doktorları özellikle , bence bir görünün inşallah şifa bulursunuz.İnşallah iyidir Uludağ üni çok uzatıyormuş süreyi zaten randevuda yok
Ay inanmıyorum aynı yerdeyiz bende araştırma hastanesine gittim öyle söyledi doktorBen bandırmada yaşıyorum burada hastane ve doktor çok yeterli değil alanında iyi bir doktor bulamadım araştırdığım kadarıyla Bursa Şehir Hastanesi çok iyiymiş doktorları özellikle , bence bir görünün inşallah şifa bulursunuz.
Hemen bakıyorum çok teşekkürlerBen onkoloji hastanesinde göğsümden kitle aldırmıştım 1 ay içinde ameliyat oldum. Kadın hastalıkları için Ziya Çetin'i öneririm.
Aa hangi doktora gittinizAy inanmıyorum aynı yerdeyiz bende araştırma hastanesine gittim öyle söyledi doktor
Erdem GürkanAa hangi doktora gittiniz
Ayy inanmıyorum erdem hoca mı kürtajdan sonra kistim oluştu bana etrafında kanama yapmış ve durmuş dedi hayati tehliken var dedi. 15 gün canım burnumda gezdim her an ağrım olacak ve patlayacak diye.Erdem Gürkan
Araştırma hastanesinde mi Anıl hoca acaba ? İçimi rahatlattınız biraz ama yine de tahlillerle ve muayeneyle konuştu bilmiyorumKürtajımı özel hastanede olmuştum. Sadece kontrol amaçlı erdem hocaya gitmiştim bu arada
Anıl hocaya ilk gebelik için başvurdum ben, bana gerekli tüm tahlilleri yaptı hatta ısrarla hsg istememe rağmen hayır senin çocuğun olur dedi. Prolaktin için tedavi olmam gerekiyordu bunu atlatınca hamile kalırsın dedi ve öylede olmuştu. Kaldığımda devlet hastanesinin cihazları kötü diye özel hastaneye gittim.Araştırma hastanesinde mi Anıl hoca acaba ? İçimi rahatlattınız biraz ama yine de tahlillerle ve muayeneyle konuştu bilmiyorum
Evet araştırma hastanesinde fazla hastası olmuyor eğer ameliyatı yoksa bugüne bile randevu bulursunuzAraştırma hastanesinde mi Anıl hoca acaba ? İçimi rahatlattınız biraz ama yine de tahlillerle ve muayeneyle konuştu bilmiyorum
Açıklamanız için çok teşekkür ederim ama Anıl hoca özel de mi normalde mi ?Anıl hocaya ilk gebelik için başvurdum ben, bana gerekli tüm tahlilleri yaptı hatta ısrarla hsg istememe rağmen hayır senin çocuğun olur dedi. Prolaktin için tedavi olmam gerekiyordu bunu atlatınca hamile kalırsın dedi ve öylede olmuştu. Kaldığımda devlet hastanesinin cihazları kötü diye özel hastaneye gittim.
Anıl hocayı seviyorum gereksiz hiçbir tahlil ve tedavi yöntemine gitmiyor. Hastane cihazları çok iyi olsa eminim Anıl hoca daha iyi olur ama imkanlar yetersiz. Kist oluştuğunda 5 cm di. Geçen ay tekrar Anıl hocaya gittim kistin küçülüyor hiçbir riskin yok dedi.
Görünseniz iyi olur vakit kaybetmemeniz gerekiyorsa bilmiyorum ama en azından Anıl hocanın da bir görüşünü alın hatta farklı bir doktor görüşü daha alın. Sağlık konusunda tek bir doktorla ilerlemedim hiç
Hemen bakıyorum çok teşekkür ediyorumEvet araştırma hastanesinde fazla hastası olmuyor eğer ameliyatı yoksa bugüne bile randevu bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?