- 2 Eylül 2023
- 226
- 203
- 23
- 24
- Konu Sahibi hayaldunya
-
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Evet bende biraz tanıdıklarıma sordum konuyu açtıktan sonra orayı önerdiler onlarda bir arayayım inşallah yer bulabilirimBildigim kadariyla Uludag uni hastanesi bu konuda iyi.
Burada Bursali uyeler var, konunu gorsunler diye de yaziyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunooff kuzum yaa. çok geçmiş olsun. bunlar da geçicek emin ol.
konu hakkında bilgim yok sadece acil șifalar dilerim.
Görükle de ki mi ?bursa'da onkoloji hastanesi var
Bende konun üste kalsın diye yazıyorum acaba ameliyatsız kücültemezlermi bı araştır bir doktorla kalma derim belki farklı bı tedaviyle ameliyat olmadan halledilir çok geçmiş olsun acil şifalar olsunBügün kendi memleketimde,kadın hastalıkları bölümüne gittim asıl olanları öğrendim
İlk önce muayene etti rahimden solda 7-8 santim büyüklüğünde parçalıklı kistler var dedi sağdada ve rahim girişinde içinde de kist var dendi sana yumurtalık kanserinden bahsettiler mi hiç dedi hayır dedim cea 125 değerin ciddi seviyede artış göstermiş dedi senin jinekoloji onkoloji bölümüne gitmen lazım acilen dedi burda yok dedi daha önce çok çalıştım ama buralarda yakınlarda bildiğim yok bilsem öneririm dedi yeşil alan açtı acil ameliyat dedi asla zaman kaybetme yumurtalık kanseri olabilir onun daha farklı tedavileri var istersen bugün randevu alıp git dedi hiv ve aids konusunda ş..e..siz eş kişi demişti ya tahlillerde öyle birşey gözükmüyor onlar çok başka birşey sen ameliyatına sağlığına odaklan dedi şimdi size sorum olucak Balıkesir de veya bursada onkoloji jinekoloji bölümünden iyi bilinen oyalamayan bildiğiniz doktorlar varmı ? Tedavi olan varmı lütfen konumu taşımayın en çok etkileşim alan yer burası
Görükle de ki mi ?
3 doktora gittim ilk gittiğim doktorda cea125 değeri daha düşüktü o da ameliyat dedi cerrahi işlem olmadan kaybolmasının küçülmesinin imkanı yok demişti orada da ameliyat olunmuyordu merkezdeki üniversite hastanesine gittim ordada ameliyat dendi sonra doğum yaptığım doktora eşim denilecek şahısla gittik orda hiçbir bilgi alamadım çok karmaşık olaylar oldu cea orda bakıldı tekrar 10 gün sonra çok artış göstermiş ama ben o hastaneden çıkarıldım taburcu edildim 1 gün sonra ameliyat edilecekken yatış yapılmıştı aniden geldi eş kişisiyle beraber bir değerin yüksek çıktı üst laboratuvara gönderdik 10 gün sonra tekrar gel bana hiçbir bilgi verilmedi bu konuda o şahıs bana farklı bir hastalığımı belirtti ve söyledi yani çok karmaşık durumlar yaşandı şuan kendi memleketimdeyim burdakide eğitim araştırma hastanesi fakat dediğim bölüm yok maalesef ve gerçekten doğruları bu son gittiğim doktordan öğrendim son dönemdede kendimde farklılıklar hissediyordumBende konun üste kalsın diye yazıyorum acaba ameliyatsız kücültemezlermi bı araştır bir doktorla kalma derim belki farklı bı tedaviyle ameliyat olmadan halledilir çok geçmiş olsun acil şifalar olsun
Araştırıyorum görükle deki ücretli ücretsiz ful dolu web sitesinde hastane ve randevu numarası ayrı ayrı ikisindede cevap veren yok muradiyedekine de bakıyorum hemen çok sağolunMuradiye'de
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllah ım şafii ismi ile acil şifalar versin
çok geçmiş olsun
Tekrardan çok geçmiş olsun bundurumu güzel sağlıklı bir şekilde atlatırsın inşallah3 doktora gittim ilk gittiğim doktorda cea125 değeri daha düşüktü o da ameliyat dedi cerrahi işlem olmadan kaybolmasının küçülmesinin imkanı yok demişti orada da ameliyat olunmuyordu merkezdeki üniversite hastanesine gittim ordada ameliyat dendi sonra doğum yaptığım doktora eşim denilecek şahısla gittik orda hiçbir bilgi alamadım çok karmaşık olaylar oldu cea orda bakıldı tekrar 10 gün sonra çok artış göstermiş ama ben o hastaneden çıkarıldım taburcu edildim 1 gün sonra ameliyat edilecekken yatış yapılmıştı aniden geldi eş kişisiyle beraber bir değerin yüksek çıktı üst laboratuvara gönderdik 10 gün sonra tekrar gel bana hiçbir bilgi verilmedi bu konuda o şahıs bana farklı bir hastalığımı belirtti ve söyledi yani çok karmaşık durumlar yaşandı şuan kendi memleketimdeyim burdakide eğitim araştırma hastanesi fakat dediğim bölüm yok maalesef ve gerçekten doğruları bu son gittiğim doktordan öğrendim son dönemdede kendimde farklılıklar hissediyordum
inşallah çok sağolunTekrardan çok geçmiş olsun bundurumu güzel sağlıklı bir şekilde atlatırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?