Ben dün ameliyat oldumKızlar yok mu yardımcı olacak? İzmir'de bulduğum doktora olan şikayetlerden dolayı vazgeçtim. 19 mayıs tatilimde olmayı planlıyorum Bursa'da fiyatlar çok pahalı muayene için bile 300 TL istediler
Yakın zamanda ameliyat olan var mı
5 mayısta alper bayraktara ameliyat oldum,8500 lira, iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum, benim çok fazla ağrım olmadı,sadece çok şiş ve gergin hissediyorum, uyumakta zorlanıyorummerhaba geçmiş olsun? nasılsın? ağrıların var mı nasıl hissediyorsun?
hangi doktora ameliyat oldun fiyat memnuniyet paylaşır mısın?
Acıbademde oldum,kas altı,yarın işe gitmeyi düşünüyorumacıbademde mi oldunz ameliyatınızı?
çalışıyor musunuz? benim 3. yada en geç 4. gün işe dönmem lazım.. birde koltuk altı mı yoksa kas altı mı oldunuz?
Görüştün mü canımbugün saat 6'da Alper Bey ile randevum var. muayene ücreti almıyormuş. fakat ameliyat tarihi için ağustos eylül'e gün veriyoruz dedi telefondaki bayanyine de bir gidip görüşeceğim.
Görüştün mü canım
neden kas üstü dedi peki, ben iyiyim canım, tabiki ufak tefek sıkıntılar oluyor ama katlanılamayacak derecede bir sıkıntım yok, ben cuma günü ameliyat oldum, salı günü işe döndümmerhaba canım evet görüştüm bir sürü şey öğrendim :)
fakat şöyle bir problem var bana kas üstü yapabilirim kas altı olmaz dedi. ayrıca memelerim çok ayrık göğüs kafesim dar uzun o yüzden yuvarlak mı yoksa damla mı karar veremiyor ameliyatta denemem lazım dedi. damla yapsam ayrık kalacak yuvarlak yapsa üstler boş kalacak :s
1-1 buçuk saat görüştük kafama takılan her şeyi sordum, çok güven verdi gerçekten iyi bir doktor olduğundan şüphem yok ama fiyatı 9 bin dedi. ameliyat tarihleri de hep dolu 27 mayıs yada 3 haziran boş ikisinden birinde olabilirim.
kas üstü olması kafamı karıştırıyor sadece ilerde süt bezleri için sorun olur mu diye düşünüyorum
bir de adnan erdem ile görüşeceğim ondan sonra net kararımı vereceğim.
sen nasıl oldun ağrın sızın var mı normal hayatında dönebildin mi?
4. günü işe dönebilirsin dedi bütün planımı ona göre yapıyorum
ha bir de sutyen için 200 tl ücret var hadi onu almayayım fln dedi ama beni yedi galiba
benimde göğüslerim ayrık aynı durum bende de var hatta meme başlarım da ortaya bakmıyor, ama kas üstünde silikonu hissetmek kas altına göre daha olası, ben silikonu hissetmektense ayrık olmasını göze alarak kas altı oldum canım, artısını eksisini sen değerlendir artıkmeme dokum yok ve meme uçlarım ayrık bir de derim sert onlar yüzündendi sanırım, kas altı olmaz kas üstü yapabiliriz dedi.
bende ondan biraz korktum gerçi daha basitmiş ve iyileşme süreci daha çabukmuş ama bakalım diğer doktorlara da gidip karar vericem
Bende 175 boyunda 57 kilo biriyim göğüs kafesinde dar, ilk görüşmemizde banada kas üstü önerdi ama sonra kas altına da olur verdi ve neticede kas altı oldumama bana kas altı yapamam dedi zaten o yüzden hiç onu konuşamadık bile... sanırım deri kalınlığı ve dar uzun bir göğüs kafesim var o yüzden bilemiyorum ama kesinlikle kas üstü olacak dedi
ama bana kas altı yapamam dedi zaten o yüzden hiç onu konuşamadık bile... sanırım deri kalınlığı ve dar uzun bir göğüs kafesim var o yüzden bilemiyorum ama kesinlikle kas üstü olacak dedi